27 Октомври, 2018 12:56 5 518 0

Всички говорят за този гол! (ВИДЕО)

  • гол-
  • мач-
  • футбол-
  • шум

Този гол предизвика същински фурор

Световните медии и социалните мрежи завряха от коментари за гола на Лукас Хьолер в продължението, който оформи победата на Фрайбург с 3:1 над Борусия (Мьонхенгладбах).

24-годишният нападател се разписа от центъра, след като се появи на терена чак в 89-ата минута. Специалистите измериха разстоянието до вратата, което се равнява на 47,5 метра. За разлика от повечето попадения от централната част, които са прехвърляне на вратаря, Хьолер беше точен, след като топката летеше ниско над тревата и се спря в долния ляв ъгъл на вратата на Ян Зомер.

Коментаторът по немската телевизия направо избухна: „Невероятно! Ако му предоставим още три опита, едва ли отново ще вкара по този начин.“

Това е едва второто попадение на Хьолер за Фрайбург в Бундеслигата и негово първо за сезона. Той стана част от клуба в началото на годината, когато беше привлечен от Зандхаузен.

Лукас Хьолер просто се възползва, че Зомер беше доста напред и встрани от вратата си, тъй като опитваше бързо да вкара топката в игра след изпълнение на тъч. Швейцарският национал обаче прати кълбото право в Хьолер, който се възползва от шанса си.

„Поех топката на гърди и веднага след това стрелях. Знаех, че това ще е последният шанс в мача, тъй като бяхме в края на добавеното време. Притеснявах се, тъй като вратарят виждаше какво правя и се опитваше да стигне до вратата. Отдъхнах си, когато видят топката да влиза в мрежата“, коментира нападателят на Фрайбург.

Поражението продължи негативната серия на Борусия (Мьонхенгладбах) като гост на „Шварцвалд Щадион“. „Жребчетата“ нямат победа при визитите си на Фрайбург от 2002 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА