Last news in Fakti

30 Октомври, 2018 13:49 2 616 6

Предстои грандиозна треньорска рокада в Европа

  • реал мадрид-
  • треньори-
  • манчестър юнайтед-
  • антонио конте-
  • жозе моуриньо

Жозе Моуриньо се връща в Реал

Предстои грандиозна треньорска рокада в Европа - 1
Снимки: БТА

Само след няколко месеца предстои грандиозна треньорска рокада в два от топ отборите в Европа. Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед ще имат нови треньори, гръмна италианският вестник „Гадзета дело спорт“.

Реал (Мадрид) уволни Лопетеги и на негово място назначи Сантяго Солари, но не за дълго. Солари ще бъде треньор, но само до края на сезона. Италианските медии бяха сигурни, че Антонио Конте ще бъде назначен на „Сантяго Бернабеу“, но в последния момент сделката пропадна.

Оказва се, че в основата на всичко стои Жозе Моуриньо. Флорентино Перес иска да върне Моуриньо в Мадрид, но това не може да се случи сега, защото Юнайтед ще трябва да платят голяма неустойка. Конте, от своя страна, е разбрал за намеренията на Перес и иска да заеме именно мястото на Моуриньо на „Олд Трафорд“.

Така след края на сезона Жозе Моуриньо ще се върне в Реал, а Антонио Конте ще поеме Юнайтед. Предстоят големи промени на футболната карта в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Димитров ХЕРО

    6 1 Отговор
    Флорентинооо обеща ми аз да съм новия треньор на РЕАЛ МАДРИД

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    3 9 Отговор
    На юнайтед им е сбъркана постановката, не треньора. Ерата на бабаита Фергюсън подведе много народ да се набълбука с акции на това напомпено отборче, създаваха им имидж на нещо "супер" и сега като лъсна истината се чудят как да спасят положението. Купувай треньори, купувай играчи, дрън-дрън. Любимото отборче на принц Чарлс, FA и манчестърското лоби там със всичкото "сър" (Чарлтън, Фергюсън) и т.н.
  • 3 Пророка

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Димитър Димитров ХЕРО":

    Споко тоя е временно. Флорентино изчаква дали няма да се върнеш при гела
  • 4 Гришата

    5 1 Отговор
    По-голяма глупост отдавна не бех чел!
  • 5 Мършата

    1 4 Отговор
    Специалния не може просто така да го махат, да го слагат!! Специалния сам решава кога, къде и как да иде!!!
  • 6 Пичмана

    8 3 Отговор
    Докато Вили Вуцов е на на разположение Конте и Моуриньо ще трябва да почакат.