31 Октомври, 2018 19:55 1 904 1

Специалния се размина на косъм

  • манчестър юнайтед-
  • жозе моуриньо-
  • нюкасъл-
  • фа

ФА не откри ругатни в думите на Жозе Моуриньо след победата над Нюкясъл

Специалния се размина на косъм - 1
Снимка: БТА/АР

Футболната асоциация на Англия няма да наказва мениджъра на Манчестър Юнайтед заради думите, които е използвал след победата на тима с 3:2 над Нюкясъл в началото на октомври.

Жозе Моуриньо беше разследван, че е използвал вулгарни изрази на родния си език, докато камерата бе насочена към него секунди след драматичния успех срещу "свраките". Комисията, която разглеждаше случая, обаче не е открила доказателства това да е било така.

Манчестър Юнайтед навакса изоставане от два гола в последните 20 минути, за да направи пълен обрат и да победи Нюкясъл с 3:2 на "Олд Трафорд" на 6 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Член

    2 0 Отговор
    Абе вие пълния член за нищо го нямате