1 Ноември, 2018 10:54 882 3

Легенда на "биковете" възкръсна в Минесота (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • дерик роуз-
  • чикаго булс-
  • минесота тимбъруулвс-
  • карл-антъни таунс

Дерик Роуз реализира 50 точки за победата на Тимбъруулвс над Юта

Легенда на "биковете" възкръсна в Минесота (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Дерик Роуз изигра може би най-силния мач в кариерата си, като реализира рекордните 50 точки за победата на Минесота Тимбъруулвс над Юта Джаз със 128:125.

Роуз, който през 2011 година стана най-младият носител в историята на НБА на приза за "Най-полезен играч", претърпя серия от ужасяващи травми, след като през 2012 година скъса кръстни връзки в коляното, а през 2014 и 2015 година къса и менискус, съчетани със серия от други травми, но в нощта на Хелоуин като че ли бе се маскирал като най-добрата си версия от преди периода на контузиите.

Легенда на "биковете" възкръсна в Минесота (ВИДЕО+СНИМКИ)

30-годишният гард стреля 19 от 31 от игра, 4 от 7 от тройката, направи 6 асистенции и в последните секунди блокира изстрел от тройката на Данте Екзъм за изравняване на резултата. Логично, след финалната сирена Роуз бе наобиколен от съотборниците си и поздравен за невероятната си игра в мача.

Легенда на "биковете" възкръсна в Минесота (ВИДЕО+СНИМКИ)

Плачейки, той заяви секунди след срещата: "Скъсах си задника от работа през тези години. Щастлив съм, че отново мога да се наслаждавам на играта и благодаря на всички от клуба и на феновете, които не спират да ме подкрепят".

Важна роля за победата на Минесота изигра и центърът Карл-Антъни Таунс, който вкара 28 точки и взе 16 борби. За Юта най-полезен с 26 точки бе Донован Мичъл, а 22 прибави Руди Гобер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    3 0 Отговор
    Юначага!
  • 2 икем

    3 0 Отговор
    Браво на пича. Мина през ада.
  • 3 Булса

    1 0 Отговор
    Завинаги един от нас!!!