6 Ноември, 2018 01:00 1 801 0

Де Хеа и Марсиал се сърдят заради Санчес

  • де хеа-
  • марсиал-
  • санчес-
  • заплата-
  • манчестър юнайтед-
  • договор

Двамата искат заплата, колкото чилиеца

Неуспехите на Манчестър Юнайтед в преговорите с Давид Де Хеа и Антони Марсиал за подновяването на техните договори се дължат на високата заплата, твърди “Мирър”. Агентите на двамата футболисти извиват ръцете на “червените дяволи” за по-добри условия, използвайки като аргумент огромната сума, заложена в договора на чилиеца. Смята се, че седмичната му заплата е между 350 и 400 хиляди паунда, като за всеки изигран мач получава и бонус в размер на още 75 хиляди паунда.

Договорите на вратаря и нападателя изтичат в края на този сезон, като от клуба могат да активират опция за удължаването им с още една година. Де Хеа претендира за 300 хиляди паунда на седмица, тъй като в момента е определян за най-добрият вратар в света. Сега той прибира по 175 хиляди паунда седмично. В Юнайтед са готови да удвоят настоящото възнаграждение на Марсиал, което е 70 хиляди паунда на седмица, но той отказа да преподпише при тези условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА