1 909 2

Статуя на Мохамед Салах шокира света (СНИМКА)

Скулптурата е дори по-грозна от тази на Кристиано Роналдо

Иво Стойнев

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах стана поредният футболист, който има своя статуя. Автор на скулптурата е Маи Абдел Алах, който представи произведението си на младежкия културен форум в Шарм ел Шейх.

Според думите на твореца, неговото произведение трябва да стане символ на надеждата и успеха за младите в Египет. Статуята му обаче получи единствено негативни коментари в социалните мрежи, тъй като представлява смехотворна комбинация между малко тяло и голяма глава, а ръцете му имат само по един пръст. Повечето дори не виждат прилика между произведението и Мохамед Салах.

Според мнозина скулптурата на звездата на Ливърпул беше обявена за по-грозна от бюста на Кристиано Роналдо, който първоначално беше изложен на летището на остров Мадейра, а след това заменен с много по-удачна статуя на настоящия нападател на Ювентус.

Египет

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЦСКА умре
  Отговор
  1 15:29  05.11.18
  Най-грозната статуя е именно на Продалдо. След нея е президента, после Корнелия Нинова, после двойника на Оливие Жиру и чак тогава е неадекватно направената статуя на Мохамед Салах.
 • този да не се е взел за ариец
  Отговор
  2 15:53  05.11.18
  Е,не е чак толкова по-грозна от него.

Напиши коментар:


Публикувай