Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 14:55 888 1

Преговорите между Левски и Яблонски зациклиха

  • яблонски-
  • левски-
  • преговори-
  • циклене

Новият договор на чеха все още е далеч от финализиране

Преговорите между Левски и Давид Яблонски за нов договор още са далеч от финализиране. Чехът е обвързан с контракт до лятото на следващата година. От “Герена” вече няколко пъти повториха, че искат да задържат 28-годишния защитник и за следващия сезон. Засега обаче няма подписано споразумение. Ако такова не бъде сключено до края на годината, Яблонски ще има възможност да преговаря с други клубове. Желанието на футболиста обаче също е да продължи да носи синята фланелка.

Със сърцатата си игра Яблонски отдавна успя да се превърне в любимец на феновете на Левски, които не искат и да чуят, че той може да бъде изпуснат с лека ръка. Защитникът, който пристигна на "Герена" в началото на 2017 година, вече има 51 мача в Първа лига и 12 гола.

Наскоро "сините" успяха да подпишат нов договор със звездата Габриел Обертан. Преговори се водят още с Жерсон Кабрал и Милош Цветкович. Има и разговори за нов контракт на голмайстора Станислав Костов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Всички си подновяват договорите.