952 0

Йордан Минев ще продължи да играе футбол

Ветеранът удължи договора си с Ботев Пловдив

Иво Стойнев

38-годишният Йордан Минев най-вероятно ще остане за още един сезон в Ботев (Пд). Защитникът, който играе силно от началото на първенството, има контракт с „жълто-черните" до лятото на 2019-а. Ръководството на Ботев е взело решение да предложи нов договор на Минев, но все още няма конкретни разговори със самия футболист. Очаква се това да стане в най-скоро време, пише "Meридиан Мач". Близки до Данчо пък потвърдиха, че той няма никакво намерение да прекратява кариерата си и с радост ще остане още един сезон в Ботев.

Междувременно стана ясно, че други двама от отбора - Серкан Юсеин и Даниел Кайзер, са получили конкретни предложения за нов договор. Вратарят дори не се е бавил с отговора и на 99 процента ще преподпише с „канарчетата".

Очаква се много скоро да стартират преговори и с още двама, на които договорите изтичат в края на сезона - Стивън Петков и Радо Терзиев. Няма да се предлага нов контракт на Густаво Афонсо, с който клубът иска да се раздели още през зимната пауза, защото заплатата му е прекалено висока.


Напиши коментар:


Публикувай