725 0

Трима контузени се връщат в Лудогорец

Българският шампион ще може отново да използва Анисе, Владо Стоянов и Драгош Григоре

Иво Стойнев

В Лудогорец може и да не са много активни на зимния трансферен пазар, защото вече имат три "нови" попълнения. Става дума за лекуващите тежки контузии Владислав Стоянов, Абел Анисе и Драгош Григоре. Футболистите нямат и минута този сезон, но вече са във финалната фаза на своето лечение и се очаква съвсем скоро да се завърнат към нормален тренировъчен процес, пише "Меридиан Мач". За да не се поемат излишни рискове обаче, тримата навярно няма да играят в мачовете до края на годината, или по-точно казано - в следващия месец.

Така треньорът на Лудогорец Антони Здравков ще има много сериозна конкуренция на всеки пост. На вратата сега той има Ренан и Хорхе Броун, както и младия Даниел Наумов. С Владо Стоянов вратарите ще са вече четирима.

Григоре пък ще засили още повече конкуренцията в средата на защитата. Сега титуляри са Козмин Моци и Антон Недялков, а техни резерви - Георги Терзиев и Рафаел Форстър. Анисе, който бе титулярният партньор на Светослав Дяков в средата на терена, пък ще трябва да се бори за титулярно място с Густаво Кампаняро, който зае позицията му, Яцек Горалски, новото попълнение Мей Махлангу и Лукас Саша, който обаче е използван и като краен бранител.


Напиши коментар:


Публикувай