8 Ноември, 2018 09:58 1 795 1

Юнайтед обърна Ювентус за четири минути

  • роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо-
  • автогол-
  • сандро-
  • мата

"Червените дяволи" демонстрираха характер в Торино

Манчестър Юнайтед победи Ювентус с 2:1 в четвърта среща от група H на Шампионската лига. През първата част нямаше много положения за гол, а домакините от Юве се отчетоха с греда на Сами Кедира в 35-ата минута.

Марсиал застраши вратата на торинския гранд в 49-ата минута, но в следващата атака Дибала отново остана на сантиметри от гола във вратата на Манчестър Юнайтед с втора греда в мача.

Четвърт час по-късно Пянич намери Роналдо зад гърба на защитата на Юнайтед и португалецът наказа бившия си тим от воле за 121-ия си гол в Шампионската лига. След попадението Роналдо се извини на феновете на "червените дяволи" и им поиска прошка.

Резервата Хуан Мата помрачи радостта на домакините с гол от фаул в 86-ата минута за 1:1. Това обаче не беше последната дума на "червените дяволи", които поведоха след рикошет и автогол на Алекс Сандро в последната минута (2:1).

Маркъс Рашфорд можеше да направи резултата още по-изразителен в полза на Юнайтед, но пропусна при бърза контраатака в края.

Ювенус твърдо е на върха в групата с 9 точки, Манчестър Юнайтед е на втората позиция със 7, а Валенсия е на третата позиция с 5.

Краят на срещата в Торино бе белязан от грозни провокации от страна на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който беше атакуван от няколко играчи на Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 B52

    2 0 Отговор
    То това португалско говедо (моуриньо) все ще направи цирк.