1 138 2

Конте иска 20 милиона паунда от Челси

Италианецът е дал под съд бившия си тим

Иво Стойнев

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте ще съди клуба за остатъка от своята заплата плюс обезщетение, твърди "Скай спорт". Италианецът отказва да седне на преговори с лондончани за постигане на споразумение и неговите адвокати от седмици работят върху две отделни дела срещу футболния клуб.

Твърди се, че италианецът, който е обиден от начина, по който бе уволнен през лятото, настоява не само да получи оставащите си заплати, възлизащи на 11,3 милиона паунда, но иска и компенсация в размер на 8,7 милиона. Така цялата сума става около 20 милиона.

Челси отказва да плати тези пари, като от клуба ще се позоват на няколко нарушения на договора от страна на Конте. Лондончани смятат, че мениджърът е ощетил клуба с отношението си към Диего Коща, а в допълнение го обвиняват в това, че не е посещавал рекламни събития, закъснявал е редовно за пресконференции и е паркирал на неправилно място на тренировъчната база.

Великобритания

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Има и по лесен начин
  Отговор
  1 06:43  09.11.18
  Да прочете книгата на Стоичков и да не се занимава с глупости
 • Реалист
  Отговор
  2 14:15  10.11.18
  Хахаха - паркирал на неправилното място... Стига бе, това евреина абрамович е супер нагъл. Те и затова го изритаха от Лондон и сега е с еврейски паспорт.

Напиши коментар:


Публикувай