9 Ноември, 2018 01:00 1 475 2

Конте иска 20 милиона паунда от Челси

  • съд-
  • обезщетение-
  • заплати-
  • конте-
  • челси

Италианецът е дал под съд бившия си тим

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте ще съди клуба за остатъка от своята заплата плюс обезщетение, твърди "Скай спорт". Италианецът отказва да седне на преговори с лондончани за постигане на споразумение и неговите адвокати от седмици работят върху две отделни дела срещу футболния клуб.

Твърди се, че италианецът, който е обиден от начина, по който бе уволнен през лятото, настоява не само да получи оставащите си заплати, възлизащи на 11,3 милиона паунда, но иска и компенсация в размер на 8,7 милиона. Така цялата сума става около 20 милиона.

Челси отказва да плати тези пари, като от клуба ще се позоват на няколко нарушения на договора от страна на Конте. Лондончани смятат, че мениджърът е ощетил клуба с отношението си към Диего Коща, а в допълнение го обвиняват в това, че не е посещавал рекламни събития, закъснявал е редовно за пресконференции и е паркирал на неправилно място на тренировъчната база.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има и по лесен начин

    1 1 Отговор
    Да прочете книгата на Стоичков и да не се занимава с глупости
  • 2 Реалист

    1 0 Отговор
    Хахаха - паркирал на неправилното място... Стига бе, това евреина абрамович е супер нагъл. Те и затова го изритаха от Лондон и сега е с еврейски паспорт.