8 Ноември, 2018 16:55 1 276 2

Десподов: Мога още повече!

  • десподов-
  • награда-
  • цска-
  • форма

"В момента не съм във форма", заяви звездата на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов бе определен от спортните журналисти за играч на 14 кръг на Първа лига. Националът се разписа за успеха на "червените" с 1:0 над Локомотив в Пловдив.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Тези награди ме радват и ми дават мотивация да работя още по-усилено. Нямахме спечелен мач срещу по-трудните съперници и този двубой с Локомотив беше доста важен. Не съм на топ ниво всеки мач, не се чувствам в много добра форма, въпреки че вкарвам голове. Мога още много и треньорът го знае. Ще работя върху това нещо. Понякога нямаш ден , но това не може да те оправдае да не се раздаваш за отбора. Не може във всеки мач да вкарваш три гола, но все пак е важно да държиш добро ниво. Някъде на 60-70% от формата си съм", започна Десподов.

"Не мисля, че е основателно да ни критикуват толкова много. Играем по-директен футбол, отбелязваме голове и не допускаме много. Не знам защо е това недоволство от феновете. Вярно е, че не успяхме да вземем някои дербита, но и мачовете с по-малките отбори не трябва да се подценяват, защото и те са много важни.

Мачът за Купата на България с Лудогорец е още далеч. Ще е трудно, ние вече сме ги отстранявали. Ако успеем да ги преминем, ще е по-лесно нататък", добави нападателят на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    2 4 Отговор
    Ти си най-добрият в това да имитира Продалдо, дето единствената прилика е, че и двамата сте СИМУЛАНТИ!
  • 2 Виалба

    3 1 Отговор
    Е знаем,нали си космонавт!