9 Ноември, 2018 12:58 1 607 2

ЦСКА иска Стойчо Младенов за треньор

  • младенов-
  • цска-
  • кайсар-
  • ел маестро

ЦСКА ще приключат сезона си със Стойчо Младенов, твърди "Меридиан Mач". От "Армията" са решили да поканят специалиста за наставник, като вече са направили контакт с него, пише изданието. Договорът на треньора с Кайсар изтича в края на ноември, а първенството на Казахстан приключва тази седмица. В последния кръг тимът на Младенов гостува на Актобе и при победа може да завърши на четвърто място в крайното класиране.

ЦСКА започна силно сезона, но не успя да победи преките си конкуренти за титлата и отстъпи на трето място. За Купата на България "червените" ще гостуват на Лудогорец през пролетта. Постът на настоящия наставник на тима Нестор Ел Маестро се разклати, след като загуби от "орлите" и Левски, а при визитите на Ботев (Пловдив) и Берое стигна само до точка.

В същото време Екзекутора на Ливърпул направи силен сезон с Кайсар и получи оферти от два казахстански отбора и един руски. Специалистът е обявил пред щаба си, че остане ли в Казахстан, ще работи само в тима от Кизилорда. От Борисовата градина са се свързали със Стойчо още през пролетта, но тогава от Кайсар са поискали голяма неустойка, за да го пуснат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сесека умре

    2 4 Отговор
    ма това не е се(*ка, ве?!? Това е свинтекс с емблема и тире.

    Коментиран от #2

  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "сесека умре":

    Я ходи църкай на говеждият стадион там на края на София. Какви са тия комплекси не знам?!?!?!? Много ви се иска да сте само вие и две три селски отборчета дето да ви пускат мачовете.Ма гледам Варненци ви лекуват къде ви хватан тцтцттцтцт големият отбор смЕхххххх гУем смЕх