9 Ноември, 2018 14:58 1 267 2

Марселиньо: Най-слабото ни представяне в Европа

  • марселиньо-
  • представяне-
  • шансове-
  • отпадане-
  • лига европа-
  • оценка-
  • лудогорец

"Винаги имаме шансове за продължаване напред, но тази година нещо се обърка", заяви халфът

Плеймейкърът на Лудогорец - Марселиньо, обяви след нулевото домакинско равенство срещу АЕК (Ларнака), което изхвърли орлите от Лига Европа, че това е най-лошият момент за клуба в Европа.

“Лудогорец винаги прави нещо в Шампионска лига или Лига Европа. Винаги прави някои добри мачове. Винаги има шанс да се класира или пък се класира. Това е най-лошият момент за Лудогорец в Европа. Не е добре, защото нямаме победа. Мислехме да се класираме, но сега трябва да продължим напред и да мислим за българското първенство.

Срещу Леверкузен направихме голямо първо полувреме, но при 2:0 не успяхме да задържим топката. Второто полувреме бяхме много зле. Срещу Цюрих не успяхме да победим, а накрая те вкараха гол.

Не е само липса на късмет. Днес имах една ситуация и ако я бях вкарал, можеше и да победим. Кешерю имаше един шанс да направим 2:0 при гостуването ни в Кипър. Не знам. Може би ни липсва концентрация или пък недобър момент в Европа. Не е късмет. Трябва да правим нещо на терена, да вкараме гол. Да сме по-концентрирани. Тези неща ги нямаше днес и затова не победихме”, каза Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    2 0 Отговор
    Този или има добро чувство за хумор или не са му превели точно думите.
  • 2 Цар Вул

    0 0 Отговор
    ОТ ТУК НАСЕТНЕ само надолу! Да си го знаете!И сто треньора да смените ще сте си Вие "Свините"от Рейзгрейд града голяма-колкото наше село/Бацова махала/!Народът е казал:Веднъж стомна за вода!Втори път стомна за вода!!И на третият стомната ще се счупи!!
    Тая година втори!Догодина трети!А после!Бе-е-е група!!!Не всичко на този свят е пари!!Другото ГОЛЯМОТО го нямате!!!!