Last news in Fakti

9 Ноември, 2018 15:28 2 058 0

Дембеле къса нервите на всички в Барселона

  • дембеле-
  • телефон-
  • неразположение-
  • тренировки-
  • барселона

Французинът не вдигал телефона час и половин

Стомилионният футболист на Барселона Усман Дембеле продължава да се адаптира трудно в каталунския клуб. Френският национал се прояви със сериозна изцепка вчера. По информация на RAC1 бившият играч на Борусия (Дортмунд) не се появил на тренировката в четвъртък и не известил предварително за отсъствието си.

От клуба му звънели неуспешно и чак час и половина по-късно Дембеле информирал шефовете си, че го боли корема и не е на разположение. От “Камп Ноу” заявиха официално, че футболистът не тренира заради гастроентерит. Не е ясно дали Дембеле ще играе в неделя срещу Бетис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА