Last news in Fakti

13 Ноември, 2018 15:04 808 0

Мауридес: Трябва да сме перфектни, ако искаме титлата

  • лудогорец-
  • левски-
  • титла-
  • съвършенство-
  • мауридес

"Трябва да извървим почти съвършен път", заяви голмайсторът на ЦСКА

Бразилският сайт esportes.r7.com не подмина силното представяне на Мауридес за ЦСКА. Той посвети голям материал на тарана, който вече има 8 гола в Първа лига.

"Нападателят Мауридес имаше съществен принос за победата на ЦСКА в поредния кръг на българското първенство. С двата му гола тимът победи Витоша (Бистрица) с 3:0 и се изкачи на второ място във временното класиране", започва статията, след което е дадена и думата на играча.

"Нуждаехме се отчаяно от трите точки, защото лидерът не допуска колебания. С победата изпреварихме Левски и сме близо до Лудогорец. Сега най-важното е да запазим същия ритъм и да се борим докрай да станем шампиони", заяви Мауридес.

"Наясно сме, че за да спечелим първенството, трябва да извървим почти съвършен път, да сме почти перфектни, а това е много трудно. Следователно трябва да сме фокусирани върху всеки предстоящ двубой - независимо дали се изправяме срещу претендент за титлата или купата, или пък срещу отбор, който се стреми да се измъкне от дъното на класирането", казва още таранът пред бразилската медия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА