Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 01:00 1 328 1

Погба отрече, че ще се връща в Ювентус

  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • ювентус-
  • слухове-
  • трансфер

"Моето "у дома" е в Манчестър", заяви французинът

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба сложи край на спекулациите за завръщане в Ювентус. Слухове за трансфер на световния шампион с Франция в италианския шампион се засилиха, след като синът на Павел Недвед публикува снимка с Погба в профила си в Instagram.

Полузащитникът разби на пух и прах всякакви спекулации, като заяви, че се чувства „у дома си“ в Манчестър.

„Когато се върнах в Манчестър Юнайтед, чувството беше страхотно. Върнах се у дома. Винаги съм мечтал да играя за Манчестър Юнайтед, да запиша много мачове и да вкарам много голове. Нищо не се е променило, с изключение на отбора и мениджъра. Всичко друго в клуба си е същото“, коментира Погба.

„Върнах се у дома и сякаш никога не съм си тръгвал. Сякаш съм бил във ваканция. Беше страхотно да се върна в Манчестър“, завърши французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пища Хуфангел

    5 0 Отговор
    Какъв французин е този? Неговото у дома е джунглата в Габон там при дядо му Урко!французите са европейска раса а този или е прекалил със сулариума или е Африканец!