15 Ноември, 2018 16:03 1 065 0

Скоулс: Няма кой да спре Манчестър Сити

  • скоулс-
  • манчестър сити-
  • титла-
  • конкуренция-
  • загуба-
  • манчестър юнайтед

"Те могат да не загубят нито една среща до края на шампионата", заяви легендата на Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е на мнение, че Манчестър Сити притежава достатъчно добър състав, за да проведе целия сезон във Висшата лига на Англия без нито една загуба, повтаряйки по такъв начин рекорда на Арсенал.

Към момента единствено колективът на Арсен Венгер от сезон 2003/04 успя да завърши кампанията си без да загуби нито една среща. По този начин тогавашният Арсенал си спечели прозвището "Непобедимите", което продължава да бъде актуално и до наши дни.

Скоулс вярва, че сегашният състав на отбора на Хосеп Гуардиола е способен да не допусне загуба и по този начин да повтори историческия успех на Арсенал от сезон 2003/04.

"Колкото повече гледам този отбор на Сити, толкова повече разбирам, че няма тим в Лигата, който може да ги победи. Гледах им мача с Уулвърхемптън и тогава помислих, че сезонът ще се получи труден за тях, но въпреки малкото изиграни срещи до момента, аз не видях някой, който може да се приближи до тях. Може би Ливърпул е най-близо до тях като конкурент, но просто си мисля, че Сити е достатъчно добър за този рекорд, при тях всичко е под контрол", заяви Скоулс.

"Погледнете пейката им в дербито. Жезуш даже не излезе на терена, а той е великолепен централен нападател. Гюндоган влезе в игра и вкара гол. Те са пълни с майсторство във всяка една позиция", каза още легендарният халф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА