Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 16:56 1 702 3

Владо Николов отново е активен състезател

  • николов-
  • волейбол-
  • контузии-
  • проблеми-
  • левски-
  • цска-
  • завръщане

Бившият национал ще играе за Левски срещу ЦСКА

Бившият капитан на националния отбор на България Владимир Николов ще се завърне в игра на 100% в дербито срещу ЦСКА в събота. На 41 години Владо Николов отново ще облече екипа на Левски, след прекъсване от години и половина. За последно диагоналът игра за френския Лион през май 2016 година.

Връщането на старши треньора на Левски в игра се наложи от контузии на двамата диагонали на “сините”. Първо преди около месец се контузи Смилен Мляков, а преди няколко дни травма получи и младият Иван Панков, пише "Sportal".

“Вчера опитахме Смилен Мляков да се върне в игра по време на тренировката. Не се получи. Нямаме друг полезен ход. Ще трябва аз да се картотекирам и да изляза срещу ЦСКА. Ще остана в тима и като състезател, докато някой от състезателите ни се възстанови и може да играе. Ако мога да перифразирам Васил Левски: ”Ако получа травма, ще контузя само себе си - ако спечеля, печели целият клуб”, заяви Владимир Николов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ицо

    1 1 Отговор
    Имах по добро мнение за Владо.Трябва да знаем че много от националите който отказаха да играят за отбора се дължешеи на него.
  • 2 Хахото

    0 0 Отговор
    Владо продължава да бъде №1. На България и трябват още петима с неговите ръце и сърце, за да няма кой да ни бие на волейбол.
  • 3 Червен скорпион

    1 0 Отговор
    Владимир Николов, срам ме е от теб, след като чух какво каза в предаването Фермата. Срам ме е, че съм крещял името ти в Арена Армеец десетки пъти. За справка, през тия 350 години ,,хубав живот": в 1393 г. са избити 110ма търновски боляра, поради отказа им да приемат исляма; през 1515 г. Е ИЗГОРЕН НА КЛАДА Георги, златар в София (канонизиран - св. Георги Нови Софийски), заради отказа му да приеме исляма; 1555 г. - Никола, обущар в София (канонизиран - св. Никола Софийски), Е УБИТ С КАМЪНИ от фанатизирана тълпа мюсюлмани, поради отказа му да приеме исляма... Погромът на кръстоносния поход на Владислав Варненчик - 1444 г. И още - Илинденя, въстанието на Константин и Фружин... Прочети малко.
    П.С. Цар Иван Шишман е един от най-обичаните български царе, който 6 века по-късно българите продължават да обичат.