16 Ноември, 2018 11:57 805 0

Англия победи САЩ в последния мач на Рууни

  • англия-
  • сащ-
  • рууни-
  • бенефис-
  • контрола

Лингард, Алекс-Арнолд и Уилсън донесоха успеха на "трите лъва"

Англия успя да победи с класическото 3:0 коравия тим на САЩ, като впечатление в състава на британците направи голямата бройка резерви, които започнаха от първата минута. Срещата на "Уембли" започна с очакван домакински натиск, но гол в първите минути не падна.

В средата на първата част "трите лъва" на практика решиха срещата в своя полза, като отбелязаха 2 гола в рамките на минута. Първо младата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард даде преднина на своя тим след невероятен гол от границата на наказателното поле, а секунди по-късно друга млада надежда - Трент Алекс-Арнолд от Ливърпул вкара първото си попадение за националния тим след асистенция на Джейдън Санчо.

До края на първата част англичаните можеха да отбележат още голове, но така и не успяха да реализират създадените си положения.

Второто полувреме вървеше на доста по-леко темпо, като чак в 77-ата минута Англия стигна до 3 гол, който бе дело на дебютанта Калъм Уилсън, вкарал много атрактивен гол с пета.

Така Англия не изпита затруднения и заслужено спечели с 3:0 срещу САЩ. Срещата пък ще се запомни и с това, че легендата Уейн Рууни се завърна в състава на "трите лъва" за бенефисен мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА