17 Ноември, 2018 12:29 1 482 0

Кирил Десподов остава в ЦСКА

  • десподов-
  • цска-
  • оставане-
  • продажба-
  • трансфер

Талантливият футболист ще носи червения екип и през пролетта

ЦСКА няма намерение да продава крилото Кирил Десподов през зимата въпреки сериозния интерес към него. Редица чуждестранни клубове следят изявите на 22-годишния играч, като един от тях е ПСВ Айндховен. Без съмнение след края на есенния дял ще има оферти за Десподов, но "Армейците" възнамеряват да отклонят всеки интерес към него и да го задържат и за пролетния дял.

Крилото е важна фигура в шампионските амбиции на тима и през последната година се наложи като ключов играч в състава. През миналата зима за него е имало оферта и от казахстанския Астана, която също е била отхвърлена. "Червените" нямат намерение да се разделят с него поне до лятото на 2019 година, пише "Тема Спорт".

В същото време ЦСКА смята да се подсили поне с двама или трима нови през зимата. "Червените" вече обявиха, че ще направят нов опит да вземат звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, като този път се смята, че шансовете той да се озове на "Армията" са доста големи. Интерес от страна на "червените" има и към Здравко Димитров от Септември (София).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА