Last news in Fakti

18 Ноември, 2018 01:00 1 595 0

Хари Кейн не трябва да сменя спорта (ВИДЕО)

  • кейн-
  • американски футбол-
  • греда-
  • топка-
  • партньорство-
  • тотнъм

Нападателят на Тотнъм се пробва като играч по американски футбол и не му се получи

Тотнъм пусна в продажба специален екип по американски футбол с Хари Кейн. Лондонският клуб публикува и видео, от което става ясно, че голмайсторът на Англия няма скоро да сменя спорта. Кейн опитва да уцели напречната греда с топката за американски футбол, но нещата изобщо не му се получават.

Клипът е част от партньорството между Тотнъм и популярния в САЩ спорт. Сътрудничеството води началото си от 2015 г., когато уговорката бе стадион "Уайт Харт Лейн" да приема по два двубоя от Националната футболна лига (NFL) на сезон.

През настоящата кампания мачовете бяха преместени на "Уембли", където Тотнъм домакинства заради строежа на новия си дом. Бижуто на "шпорите" струва над 1 млрд. паунда и е съобразено с изискванията на NFL.

Притесненията, че съоръжението няма да бъде готово преди месец май 2019 г., принудиха Даниел Леви да се обърне към Футболната Асоциация на Англия с молба клубът да домакинства на "Уембли" до края на сезона. Тя бе одобрена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА