Last news in Fakti

18 Ноември, 2018 17:01 1 404 2

Паро Никодимов: Битката за титлата ще е яка

  • лудогорец-
  • битка-
  • титла-
  • цска-
  • никодимов-
  • ел маестро

"Рано е за генерални изводи относно Ел Маестро", заяви легендата

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов представи своята биография "С ЦСКА в сърцето" в Бургас. Той се срещна с привърженици на армейците от местния фен клуб "Перспектива", а коментира и теми, свързани с отбора.

"В България винаги бързо даваме оценка на нещата. Нестор може да е добър треньор, но за един чужденец е много трудно да се приспособи и да разбере психиката на българина. Всеки я разбира тази игра и всеки дава акъл. Треньорът няма много опит, а и трябва да взима някои решения в движение. Може би се колебае за някои неща, но това е нормално. Оценката за един треньор се дава, като видиш резултатите накрая и дръпнеш чертата. Още е рано за генерални изводи", каза Паро.

"За Купата ще е трудно, защото мачът с Лудогорец е в Разград, но ЦСКА си има своите шансове. Още повече, че Лудогорец малко дръпна назад в последните месеци, имат отстъпление от това, което бяха. ЦСКА трябва да се възползва от това, особено в първенството. Левски също няма да се даде лесно. Ще има яка битка за титлата", добави Никодимов.

"ЦСКА е по-добре с българите от другите водещи отбори. Започва с по 4-5 наши момчета, понякога и до 6 стига. Част от тях са и в ядрото на националната селекция", каза още легендарният футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 2 Отговор
    Смешко! Що не си гледаш живота?
  • 2 Куку

    0 2 Отговор
    Куку.