19 Ноември, 2018 17:31 1 684 4

Гризман обясни защо отряза Барселона

  • гризман-
  • обяснение-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • трансфер-
  • заплата

"Всички в Атлетико ме подкрепиха и ми показаха, че съм си у дома", заяви нападателят

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман определи решението си да остане на “Wanda Metropolitano” като едно от най-тежките, които е взимал. Преди началото на Световното първенство Гризман беше ухажван усърдно от Барселона, но в крайна сметка избра да подпише нов договор с “червено-белите”. “Беше наистина трудно решение. От Барса ти се обаждат, искат те. Същевременно си важен футболист в своя клуб. Атлетико прави проект около теб, полага усилия да останеш. Говорим и за заплата, и в спортен план”, заяви френският стрелец в интервю за Canal Football Club.

“До голяма степен треньорът и съотборниците ми промениха решението. След мач, в който бях освиркан от собствената публика, се прибрах вкъщи, а Симеоне изненадващо беше там, за да ме успокои, да поговори с мен и да ми покаже, че вярва в мен”, разказа световният шампион с Франция.

“Да играеш заедно с Меси наистина има огромна стойност, но моите съотборници и клубът направиха всичко, говориха с мен, вдигнаха ми заплатата, направиха всичко възможно, за да ми покажат, че тук е моят дом и не трябва да си ходя”, каза още Гризман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRENDO

    10 8 Отговор
    Споко шматка не си мисли ,че в Барса плачат по теб.Не забравяй че атлетико никога няма да е Барса или Реал.Такава оферта не се отказва ,но трябва да ти стиска да играеш в такъв клуб.Страха от провал е по лошо от самия провал.След време ще съжаляваш ,но ще е късно ,защото кариерата е кратка.
  • 2 Гого

    8 3 Отговор
    Не си за там.
  • 3 било

    6 3 Отговор
    И заплатата от 8 милиона долара на 25 милиона долара на година това не е ли лицемерно. Изнудваш и Атлетико Мадрид до последно тоя чакал заедно с Барселона изиграха целия цирк
  • 4 експерта

    3 2 Отговор
    тоя не става и за царско село та камо ли за барса,знае че ша гризе на меси шамарите,хахахаха