Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 18:54 965 2

Вавринка: В София е страхотно и ще се върна

  • вавринка-
  • турнир-
  • софия оупън-
  • участие-
  • тенис

Бившият номер 3 в света ще участва на турнира в столицата

Бившият номер 3 в света Стан Вавринка за втора поредна година ще участва на АТР250 турнира "София Оупън". По този повод той изпрати кратко съобщение към българските тенис привърженици, което официалната страница на турнира публикува.

"Здравейте! Аз съм Стан Вавринка и за мен ще бъде истинско удоволствие да се върна при моите приятели в България. Благодаря Ви за горещото посрещане по време на моето първо участие в турнира в началото на тази година. Беше страхотно преживяване да играя пред фантастичната българска публика и се чувствах прекрасно в България. Ще се видим през февруари на Sofia Open 2019!", каза Вавринка.

Надпреварата ще се проведе в периода 4-10 февруари, а билетите вече са в продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ева бабата

    4 0 Отговор
    Хашковския помак пак ще пропусне
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Номер 3 се радва да дойде в България, а номер 19, роден и изгледан в България, състезаващ се за България се срамува и отказва участие на най-значимото събитие: турнир на родна земя. Миналата година симулира контузия, тази година не си прави и труда да симулира, а просто отказва. Той не си дава сметка, че заради него се пълнят трибуните, заради него идват други големи имена, заради него стартира този турнир и никой не е предполагал, че той ще отказва участие. Срамно е Григоре, много е срамно и с това падаш жестоко в очите на хората, без значение как играеш и какво постигаш. Няма да има кой да ти скандира и да ти вика името по трибуните ако ще и номер 1 да станеш.