20 Ноември, 2018 11:56 1 376 0

Преиграват мач заради куриозна дузпа

  • преиграване-
  • дузпа-
  • надъхване-
  • груб език

Съдията отсъдил дузпа заради груб език

Мач от седмото ниво на италианския футбол ще се преиграе, след като съдията отсъдил странна дузпа. Става въпрос за срещата между Бачигалупо и Баракуда (3:2) от Група Д в Примера Категория. В нея главният съдия Салваторе Санджовани посочил бялата точка, след като футболистът на гостите от Баракуда Джанпиеро Оспи мотивирал съотборниците си с груб и неприличен език. Ругатните обаче не се харесали на рефера и той отсъдил дузпа.

След мача от Баракуда подали жалба в местната регионална футболна централа, която е решила срещата да се преиграе заради формално нарушение на правилата – „техническа грешка". Според правилника съдиите могат да дадат непряк свободен удар в полза на противниковия отбор при такава ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА