22 Ноември, 2018 09:55 1 097 2

Оправдаха Винъс Уилямс по обвинението в убийство

  • уилямс-
  • убийство-
  • обвинение-
  • споразумение-
  • съд-
  • присъда-
  • катастрофа-
  • смърт

Съдебното дело, по което Винъс Уилямс бе обвинена за причиняване на смърт по непредпазливост при пътнотранспортно произшествие, е приключило със споразумение между страните, съобщава TennisKafe.com. Информацията произтича от официалните протоколи на съда в Палм Бийч, Флорида.

Не е публично обявено съдържанието на споразумението, постигнато между бившата номер едно в света и наследниците на загиналия на 9-и юни 2017 г. Джером Барсън.

Разследванията на полицейските служители по случая в крайна сметка доведоха до извода, че вина за произшествието носят както Уилямс, така и съпругата на Барсън – Линда, която е шофирала. Катастрофата се е случила на натоварено кръстовище близо до дома на Винъс.

По данни на полицията американската тенисистка правилно е навлязла в кръстовището при зелена светлина, но е била засечена и принудена да спре от трето неизвестно лице. След като пътят се е освободил, Уилямс е продължила движението си, но това я е поставило на пътя на автомобила на Барсън, идващ от дясно, за който светлините вече били зелени.

Барсън се e врязала в дясната страна на автомобила на американската тенисистка със скорост от 40 мили в час. Съпругът й Джером, който се е возил на пасажерското място, загива 13 дни по-късно от раните си. Мъжът е бил на 78-годишна възраст. Линда е със счупена ръка и други контузии, а Уилямс няма наранявания.

Финалните заключения на полицията са, че според местните закони Уилямс е трябвало да напусне кръстовището, но и Линда Барсън е била длъжна да се увери, че пътят е чист преди да премине. Адвокатите на двете страни не бяха намерени за коментар по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    2 0 Отговор
    Около една " милионка " е Олекнала , Според мен .

    Коментиран от #2

  • 2 Бисее

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сиромаха":

    Може и висше.Там парите ги нямат много за пари