22 Ноември, 2018 11:30 2 005 3

Конфискуваха коли на Роналдиньо

  • роналдиньо-
  • конфискация-
  • глоба-
  • прокуратура

Причина за това е неплатена глоба от страна на легендата

Генералната прокуратура на Бразилия е конфискувала три автомобила, които са собственост на семейството на легендарния футболист Роналдиньо и неговия брат. Според информацията на Globo Esporte са взети два автомобила с марка BMW и един Mercedes.

Конфискувана е и картина на художника Андре Берардо. Вещите са взети като гаранция за плащане на наложената глоба на Роналдиньо и брат му от 2 милиона евро през 2015 година за нарушаване на екологичните закони. Бившият футболист построил склад и риболовна платформа на забранено място. 38-годишният Роналдиньо не е платил глобата, довела до това решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гонзо

    4 0 Отговор
    Малко циганска работа(бразилска) де !!! Спрът ли с футбола само магартии правят!!! Все пак има дискотека в къщата си !!!!

    Коментиран от #2

  • 2 660

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "гонзо":

    ТАМ ГЛОБИТЕ СЕ ПЛАЩАТ ..... А ТУКА ПРОДАДОХА КРЕМИКОВЦИ, БГА И БТК на 5% ОТ РЕАЛНАТА ИМ ЦЕНА И ВСЕ ОЩЕ НЯМА НИКОЙ ОСЪДЕН И ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА, А ТОВА БЯХА ДЪРЖАВНИ АКТИВИ, ТОЕСТ ИЗРАБОТЕНТИ ОТ ДНЕШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ които мизерстват с 200лв пенсия

    Коментиран от #3

  • 3 сраммммм

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "660":

    Каде са тея 200лв??? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!има и по 800-900 но.....масово под 200....жалко