Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 01:00 2 866 0

Дембеле поиска да си отиде от Барселона

  • неймар-
  • сделка-
  • дембеле-
  • трансфер-
  • барселона-
  • псж

Каталунците ще го включат в сделка за Неймар

Слуховете около бъдещето на Усман Дембеле продължават, въпреки че младият френски нападател спаси каталунците в събота, вкарвайки изравнителното попадение в дербито с Атлетико Мадрид (1:1). Според днешните информации Дембеле е помолил клуба за трансфер през януари. Интерес към него проявяват Ливърпул и Арсенал, но според последната версия бившият играч на Борусия (Дортмунд) няма да има възможност на този етап да опита късмета си в Прeмиър лийг.

Причината за това е, че от "Камп Ноу" ще се опит да включат Дембеле в мисията за връщането на Неймар в Барселона. За тази възможност се говори доста в Каталуня в последно време, като според слуховете бразилецът на няколко пъти се е предлагал на бившия си клуб. Ръководството на испанския шампион също е отворено към това и вече се мисли как Неймар може облече фланелката на Барса още през януари.

Според Goal.com двата клуба вече дори са провели предварителни разговори за оформянето на подобна оферта, в която да бъде включен Дембеле.

Наскоро френският нападател пропусна тренировка на отбора, като посочи като причина за това стомашно неразположение, което е имал. Впоследствие AS информира, че Дембеле е играл цяла нощ видеоигри със свои приятели и затова не е успял да отиде навреме за тренировката. След това той бе изваден от групата за двубоя с Бетис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА