Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 11:25 2 910 4

Формула 1 почете Фернандо Алонсо (ВИДЕО)

  • формула 1-
  • алонсо-
  • mclaren-
  • почит-
  • видео-
  • колеги

Формула 1 изрази уважение към оттеглящия се двукратен световен шампион Фернандо Алонсо. На официалния сайт беше качено петминутно видео, в което представители на McLaren, пилоти и други лица от Формула 1 говорят за именития испанец. Сред участниците са Зак Браун, Рос Браун, Фелипе Маса, както и много от по-младите действащи състезатели. Всички те го описват като боец и истинска легенда.

От своя страна Фернандо Алонсо публикува емоционално видео за сбогом към света на Формула 1. В него испанецът кратко, точно и емоционално обяснява философията си. "Аз съм състезател. Животът невинаги е в това да си най-бързия или най-добрия. Още от дете, аз се стараех да бъда по-добър".

"Единственият начин да станеш по-добър, е да работиш по въпроса. Да се учиш от грешките си, да усъвършенстваш техниката си, и да се стараеш всеки ден да даваш повече от себе си".

"Състезанието никога не спира. То е винаги в съзнанието ми. Истинското предизвикателство".

"С над 300 състезания, с 1000 конски сили зад гърба ми и 1000 души редом до мен – моя отбор, моя дом, моето семейство. Състезаваме се, защото винаги може да има още скорост. Аз съм състезател. Благодаря за всичко".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асът на асовете

    25 6 Отговор
    Фернандо заслужаваше да е 5-кратен шампион със 70-80 победи, а не онова мургаво лигаво леке Хамилтън!

    Коментиран от #4

  • 2 Кот Такоа

    8 8 Отговор
    НАМ е бърз, но наистина е леке... Но за АЛО - каквото повикало, това се обадило! Що не си стоя в Рено като побеждаваше ? Можеше той да е на мястото на ФЕТ в Ред Була, ама тръгна първо към Макларън, после към Ферараи... Ако си само след парите, няма да прокопсаш... Кот Такоа.
  • 3 кокото

    3 6 Отговор
    Галфонсо
  • 4 Exactly

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "асът на асовете":

    Точно! Жалко, че не мога да дам палец повече от 1 път.