27 Ноември, 2018 13:57 1 281 0

Гуардиола: Ако не спечелим ШЛ, ще е провал

  • гуардиола-
  • шампионска лига-
  • провал-
  • купа-
  • манчестър сити

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола обяви, че за “гражданите” ще бъде провал, ако не вдигнат трофея в Шампионската лига в края на сезона. Днес Манчестър Сити гостува на Лион и при успех може да си гарантира първото място в група F кръг преди края. В момента Сити е лидер с 9 точки, а Лион върви втори с 6. В предишния между двата отбора “хлапетата” шокираха английския шампион, след като спечелиха с 2:1 на “Етихад”.

“Тази загуба усложни положението ни, но съперниците не успяха да се възползват. Имаме определени надежди и мечти, но турнирът е много труден. В отбора има контузени, но трябва да се адаптираме към реалността. Ще се опитаме да играем добре и да не хвърлим кал върху лицето си. Никой не знае каква ще е тактиката на съперника, но нашата ще бъде да изиграем мача убедително”, коментира Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА