2 256 10

Фюри: Давам хонорара си на бедните

Тайсън Фюри обеща да дари умопомрачителния си хонорар от $10 млн. на бедните след битката си срещу Дионтей Уайлдър. Фюри заяви, че ще дари средствата, за да построи нови домове за бездомните. Циганския крал обяви, че не се боксира, за да бъде милионер или милиардер.

“Ще даря хонорара си на бедните и ще построя домове за бездомните”, категоричен бе Тайсън Фюри.

“Всъщност няма къде да го похарча, нямам за цел да ставам милионер или милиардер. Аз съм боксьор, а не бизнесмен и най-вероятно ще мина по същия път като всеки друг боксьор и в крайна сметка ще остана без пукната пара в джоба си. Не можете да вземете всички пари със себе си на онзи свят, така че имам възможност да направя нещо и да помогна на хората, които не са в състояние да си помогнат. Вярвам, че всички деца трябва сами да си изкарват прехраната, защото ако не го направят, няма да го оценят”, добави Фюри, който ще се бие на 1 декември срещу Дионтей Уайлдър в Лос Анджелис.

“Лесно е да се харчат чужди пари. Спечелих парите си със собствената си кръв. Децата ми трябва сами да си изкарват прехраната и да създадат свой собствен път в живота. Те няма да живеят на моя гръб или репутация, защото това е твърде лесен път. Можете да видите много деца с богати родители, които не правят нищо, защото са получили нещо прекалено лесно. Никога не ми е било лесно. Започнах да работя от най-ранна възраст и трябваше да го направя, за да получа онова, което исках в живота”, откровен бе Тайсън Фюри.

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • митку събков
  Отговор
  1 14:36  27.11.18
  Ако всичко което казва и го мисли този човек ми се издигна много в очите и може да е пример за подражание.....
 • 666
  Отговор
  2 14:37  27.11.18
  Браво на чиляка. Това е истината! На нашите политици кога ще им просветне?
 • Капитана
  Отговор
  3 14:37  27.11.18
  Ще бъде доста интересен двубой.Фюри е непредвидим съперник,високия му ръст и странния бокс който играе са объркващи и трудни за съперниците му.Уайлдър ще има шанс за нокаут,ако го измори достатъчно и нанесе бързи и нокаутиращи удари.Нищо не се знае все пак това е бокс при големите момчета и всеки удар е решаващ.Нека да победи по добре подготвения боксьор.

 • 4 14:47  27.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост
  Отговор
  5 15:19  27.11.18
  Пакиао направи същото, но с 5 пъти по-висока сума, би се за народа си и за бедността, в която е израстнал. Да си вземе една къщичка за себе си и още една за доходност, за да не остава без постоянен доход от рента, да са му чисти от ипотеки и данъци, такси и другото да си раздава, дано да сполучи с тази адекватна кауза.
 • 6 17:16  27.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Именно
  Отговор
  7 19:21  27.11.18
  Бедния Фюри такъв бой ще яде, добре че ще си даде хонорара на бедните цигани ;)
 • Патерсън
  Отговор
  8 02:39  28.11.18
  То и Нашия предлага да дарява милиони, ама не ги изкара
 • LCI
  Отговор
  9 19:43  28.11.18
  Бог да благослови Тайсън Фюри, за това което има намерение да направи. Предполагам, че повечето от Вас знаят, че той е евангелски християнин, и че сърцето му е горещо за Бога, макар че това, с което си изкарва парите, едва ли е по Божията Воля! Все пак от сърце му пожелавам победата и да изпълни обещанието си. Бог да Ви Благослови!
 • хю гранат
  Отговор
  10 15:44  29.11.18
  Естествено, че по-добре да завещае на някой парите от хонорара, понеже оня, ще го утрепе и няма да може после нищо да направи с тях на оня свят !

Напиши коментар:


Публикувай