1 180 3

Левски отново кани Станимир Стоилов

"Сините" обмислят да платят на казахстанската федерация за услугите на Мъри

Станимир Стоилов отново е актуален вариант за Левски. Ръководството на "сините" вече прави сондажи за завръщането на Мъри на "Герена", пише "Тема Спорт". По високите етажи на клуба дори е обсъждано как да бъде компенсирана футболната федерация на Казахстан, където той е селекционер, за прекратяване на договора му.

Отпадането на Левски от турнира за Купата на България, изоставането на 7 точки от първия в класирането на Първа лига и игровата криза на отбора са причина за постепенно снемане на доверието от настоящия треньор Славиша Стоянович. Засега обаче той запазва поста си.

Конците на "Герена" от 1 януари ще дърпа Павел Колев - той е новият изпълнителен директор на клуба. Шефът е близък до Стоилов и ще трябва да го убеди да се завърне в Левски. Ясно е, че за да се случи това, Мъри трябва да получи солидни гаранции, че всичко в клуба е наред, а правомощията му ще са големи. Фаворит за спортен директор пък е Христо Йовов.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Локо в Япония
  Отговор
  1 11:46  28.11.18
  Без да съм левскар, мога да кажа, че Мърката направи много за Левски. Тогава им бях фен. Единствено тогава. Не вярвам да се появи повече на Герена
 • Иво
  Отговор
  2 15:13  28.11.18
  изгониха го като куче преди няколко години сега пак го викат,егати нещастниците както почти всички отбори в бг.
 • цЕсКи лЕсЕкА
  Отговор
  3 08:40  29.11.18
  Когато Мъри жънеше успехи с Левски зад него седеше Н.Сираков който по онова време беше много влиятелен в БФС. Та малко ми е набеден за голям треньор. В сегашната ситуация не мисля че ще има някакви съществени успехи. Левски върви към 10-та година без какъвто и да е трофей което за такъв клуб е срамно!

Напиши коментар:


Публикувай