Last news in Fakti

29 Ноември, 2018 11:57 3 520 5

Мечтата на Шумахер била да изчезне

  • внимание-
  • шум-
  • говорителка-
  • кем-
  • шумахер-
  • инцидент-
  • медийно пространство-
  • състояние

Това разкри говорителката на семейството на бившия пилот от Формула 1

Със сигурност едва ли има фен на Формула 1, който да не се интересува живо от състоянието на легендата Михаел Шумахер. Той удари тежко главата си в камък по време на ски ваканция в Мерибел през 2013 г. и оттогава рядко излиза актуална информация от семейството му за здравето му.

Много медии правят редовни опити да се доберат поне до трошичка информация, но близките на Шуми пазят ревниво в тайна състоянието му. А в крайна сметка говорителката на семейството му Забине Кем разкри защо все пак е наложено такова медийно ембарго около бившия германски пилот.

Причината е, че още преди тежкия инцидент Шуми е искал просто да изчезне от публичното пространство и да живее спокоен живот. Тя е заявила това неофициално пред репортери на организирано събитие преди две години, но чак сега думите ѝ придобиха популярност заради английските таблоиди.

"Като цяло медиите никога не са имали достъп до личния живот на Михаел и жена му Корина. Когато той ходеше в Швейцария на почивка, там никой не го третираше по различен начин, беше си обикновен човек. Един път, когато си говорехме дълго и обстойно с него, той ми обяви, че мечтата му е просто да изчезне от публичното пространство."

"Тогава ми каза: "Може да не ми звъниш в следващата една година, аз просто изчезвам". Мисля, че тайното му желание беше това да е възможно да се случи един ден. Точно затова и сега искам да уважа желанията му и да не позволя никаква информация от семейството му да изтича в публичното пространство", обявила Кем, цитирана от "Мирър" и "Сън".

В момента Шуми се възстановява в имението си в Женева, като неотлъчно до него е съпругата му Корина. Той е заобиколен от екип от множество лекари, светила в сферата си, като според неофициални данни лечението му струва от порядъка на 150 хил. евро седмично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    16 0 Отговор
    Той има десетки милиони, но каквито и застраховки да има, или вещи да продава, то парите все някога ще свършат, все пак си е по 7млн. годишно. Надявам се да е вече много добре, подвижен и общуващ и просто да се пази от медийното внимание и да се възползва от това, че има спокойствие. Дори и да е инвалидизиран да може да си гледа детето как върви по стъпките му и да му се радва. Силно се надявам да не го поддържат само като зеленчук, а да го рехабилитират и оздравяват, все пак светилата в медицината го обгрижват.

    Коментиран от #5

  • 2 Цената на Славата е такава !!!

    7 5 Отговор
    Така е при хората , Всеки иска Слава и Пари и когато ги постигне , АМА ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА , е така не може , Та нали тези ( другите хора ) ти ги дадоха парите и славата !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гурчу кура.

    1 8 Отговор
    Шуми .еврейска пасмина с дълга мутра.мяза на джоко сърба.
  • 5 Милев

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Стотици милиони. Не са десетки.