3 068 5

Мечтата на Шумахер била да изчезне

Това разкри говорителката на семейството на бившия пилот от Формула 1

Със сигурност едва ли има фен на Формула 1, който да не се интересува живо от състоянието на легендата Михаел Шумахер. Той удари тежко главата си в камък по време на ски ваканция в Мерибел през 2013 г. и оттогава рядко излиза актуална информация от семейството му за здравето му.

Много медии правят редовни опити да се доберат поне до трошичка информация, но близките на Шуми пазят ревниво в тайна състоянието му. А в крайна сметка говорителката на семейството му Забине Кем разкри защо все пак е наложено такова медийно ембарго около бившия германски пилот.

Причината е, че още преди тежкия инцидент Шуми е искал просто да изчезне от публичното пространство и да живее спокоен живот. Тя е заявила това неофициално пред репортери на организирано събитие преди две години, но чак сега думите ѝ придобиха популярност заради английските таблоиди.

"Като цяло медиите никога не са имали достъп до личния живот на Михаел и жена му Корина. Когато той ходеше в Швейцария на почивка, там никой не го третираше по различен начин, беше си обикновен човек. Един път, когато си говорехме дълго и обстойно с него, той ми обяви, че мечтата му е просто да изчезне от публичното пространство."

"Тогава ми каза: "Може да не ми звъниш в следващата една година, аз просто изчезвам". Мисля, че тайното му желание беше това да е възможно да се случи един ден. Точно затова и сега искам да уважа желанията му и да не позволя никаква информация от семейството му да изтича в публичното пространство", обявила Кем, цитирана от "Мирър" и "Сън".

В момента Шуми се възстановява в имението си в Женева, като неотлъчно до него е съпругата му Корина. Той е заобиколен от екип от множество лекари, светила в сферата си, като според неофициални данни лечението му струва от порядъка на 150 хил. евро седмично.

Германия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 12:03  29.11.18
  Той има десетки милиони, но каквито и застраховки да има, или вещи да продава, то парите все някога ще свършат, все пак си е по 7млн. годишно. Надявам се да е вече много добре, подвижен и общуващ и просто да се пази от медийното внимание и да се възползва от това, че има спокойствие. Дори и да е инвалидизиран да може да си гледа детето как върви по стъпките му и да му се радва. Силно се надявам да не го поддържат само като зеленчук, а да го рехабилитират и оздравяват, все пак светилата в медицината го обгрижват.

  Коментиран от #5

 • Цената на Славата е такава !!!
  Отговор
  2 12:43  29.11.18
  Така е при хората , Всеки иска Слава и Пари и когато ги постигне , АМА ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА , е така не може , Та нали тези ( другите хора ) ти ги дадоха парите и славата !!!
 • 3 12:54  29.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гурчу кура.
  Отговор
  4 13:57  29.11.18
  Шуми .еврейска пасмина с дълга мутра.мяза на джоко сърба.
 • Милев
  Отговор
  5 14:54  29.11.18

  До коментар #1 от "гост":

  Стотици милиони. Не са десетки.

Напиши коментар:


Публикувай