2 260 6

Гриша Ганчев покани Люпко Петрович в ЦСКА

Сърбинът обяви неотдавна, че повече няма да бъде треньор

Люпко Петрович е получил предложение да започне работа в ЦСКА, пише "Тема Спорт". Неотдавна сръбският наставник обяви, че приключва с треньорството, след като за последно бе начело на Руанда, който направи шампион.

Преди дни 71-годишният специалист се е срещнал с благодетеля на "червените" Гриша Ганчев в София. Ганчев поканил Петрович да стане част от ръководството на ЦСКА. До края на годината сърбинът ще даде отговор на предложението.

Независимо, че миналото му е свързано с Левски, Люпко вече обяви, че би работил на "Българска армия". Той също така призна, че е спомогнал и за назначението на Нестор ел Маестро.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Само Литекс
  Отговор
  1 10:45  01.12.18
  Който и да покани от това отбор НЕ Става " съсИпаха си го те самите !!!!
 • НЯКОЙ СИ
  Отговор
  2 12:14  01.12.18
  ЛЮПКО ТИ КЪЩИЧКА ЗА ПТИЧЕНЦА ПРАВИЛ ЛИ СИ...?
 • ЦСКА***
  Отговор
  3 14:22  01.12.18
  Сините комплекси ще кажете - кой и кое става???. Ха ха ха ха , евроидиоти, Казански аферисти , губещи от най -смешните аматьори на Европа и Азия , евроазиатските идиоти , Обора , комуто дават платежни под масата , отборът с вечно син БФС ( винаги управляван от говеда !) Оборът ня тези мислещи с рогата си , който твърдят , че ЦСКА го няма, но всичко хубаво в спорта и в часност във футбола се прави за ЦСКА , """който го няма??...."" И понеже го " няма" те ще си строшат копитата за да са колкото цесекарите в мача си с тях..Скоро честваха и годишнина от 7:2 срещу ЦСКА , ДОКАТО ЦСКА честват годишнини от победи над яктуални европейски шамиони и полуфинали в евротурнирите ! Това казва ВСИЧКО , сини комплексари ! Наздраве!
 • Анани Куртев Пурков
  Отговор
  4 15:00  01.12.18
  САМО ЦСКА!
 • инж Димитров
  Отговор
  5 23:05  01.12.18
  Може би Петрович е по-добър вариант от Йотич??!!
 • цЕсКи лЕсЕкА
  Отговор
  6 08:09  03.12.18
  Аре нЕма нужда! Като знаем колко помогна на Левски и на Литекс......по добре не дей!

Напиши коментар:


Публикувай