5 Декември, 2018 01:00 2 858 1

Робен обясни защо напуска Байерн Мюнхен

  • робен-
  • напускане-
  • байерн мюнхен-
  • обяснение-
  • договор

"Решението ми ще е от полза както за мен, така и за Байерн", призна холандецът

Крилото на Байерн (Мюнхен) Ариен Робен обяви преди няколко дни, че след края на сезона ще напусне клуба. Новината не е изненадваща предвид факта, че холандецът е на 35 години, а шефовете на баварците вече декларираха, че планират мащабна селекция, с която да подмладят отбора.

"Разбира се, че много мислих за бъдещето си. Миналата година бях в сходна ситуация, но с клуба се разбрахме да подпиша нов договор. Тази година водихме подобни разговори, но реших, че е дошло време да си тръгна", заяви Робен.

"Тези 10 години бяха прекрасни. Вече съм на 35 и смятам, че решението ми ще е от полза както за мен, така и за Байерн. Интуицията ми подсказа какво да направя. И сега съм щастлив в отбора, но идва един момент, когато разбираш, че нещо вече липсва", добави холандецът.

Робен премина в Байерн през 2009 година от Реал Мадрид. През настоящия сезон ветеранът има 18 мача и 6 гола. Очаква се той да се завърне в ПСВ Айндховен или в родния си Грьонинген.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ляля

    1 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: в родния си Грьонинген." Робен не е роден в Грьонинген :D Така че, как да се завърне в родният си Грьонинген, някой не си е прочел урока :D