4 Декември, 2018 13:29 1 633 2

Родители биха деца на футболен мач в България

  • мач-
  • бой-
  • деца-
  • съдия-
  • пирин-
  • нефтохимик-
  • родители

Нефтохимик и Пирин завършиха 3:3, но след последния съдийски сигнал настана ад

Голям скандал се разрази на мача от Елитната юношеска група до 19 години между Нефтохимик и Пирин (Благоевград), игран в Българово и завършил 3:3. Двубоят е приключил с масово меле, след като родители и фенове на бургаския клуб нахлуват на терена и удрят юноши на гостуващия отбор.

"След края на двубоя, завършил 3:3, с гол на домакините дълбоко в добавеното време, както и тенденциозно съдийство от бургаския рефер Валентин Железов спрямо Пирин, веднага след последния съдийски сигнал, състезателите на "орлетата" са нападнати от привърженици на Нефтохимик, както и от хора от техния щаб. Вследствие нападението, няколко състезатели на Пирин са пострадали и имат различни наранявания. Момчетата са добре, без опасност за живота, но с външни последствия", разказаха от благоевградския клуб.

Юношата на Пирин Асен Крушовски е в най-тежко състояние след екшъна. Талантът е с комоцио и тежка аркада на едното око след пердаха, който е отнесъл от родители и футболисти на Нефтохимик.

Крушовски си е извадил и медицинско от съдебна медицина. Доста поражения има и по други играчи на Пирин, но те не са толкова тежки.

В петък БФС привиква ръководители, футболисти и длъжностни лица. Много е важно какво е написал в доклада си и делегата от Варна. Както и реферът от Бургас - Валентин Железов.

Полицаите, които са пристигнали минути след екшъна, са разпитали юношите на Пирин. Общо пет патрулки са се явили на стадиона в Българово.

С казуса вече е запознат и кметът на Благоевград Атанас Камбитов, който предстои да проведе разговор с колегата си Димитър Николов, тъй като и двата клуба са общински.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааа

    1 1 Отговор
    етнос?

    Коментиран от #2

  • 2 Стойнев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "аааа":

    "Момчетата са без опасност за живота" . . . . да се беше случило в Благоевград разбирам ама в Бургас !??