Last news in Fakti

4 Декември, 2018 16:29 1 941 3

Стоичков: Лука Модрич спечели заслужено

  • стоичков-
  • модрич-
  • мбапе-
  • гризман-
  • златна топка-
  • заслуга

"Мбапе ще е следващият победител", прогнозира Камата

Христо Стоичков приема избора на Лука Модрид за носител на "Златната топка". Въпреки, че е легенда на Барселона, а хърватинът играе в кръвния враг Реал (Мадрид), Камата призна, че отличието му е заслужено.

Модрич стана първият хърватин, спечелил "Златната топка". Той е едва вторият балканец, който триумфира с най-престижното индивидуално отличие във футбола след Стоичков.

"Мисля, че Лука заслужаваше "Златната топка" заради всичко, което е направил във футбола. Заради всичко, което е сторил като цяло за клуба и за националния си отбор. Той доказа, че в краката на нас, балканците, има нещо различно. Просто винаги се е забавлявал с топката в крака", каза Камата.

Стоичков коментира и другите двама футболисти, които имаха шанс да спечелят отличието - световните шампиони с Франция Килиан Мбапе и Антоан Гризман.

"Честно казано, ако беше спечелил Гризман, също щеше да е заслужено. Колкото до Мбапе, той все още е много млад. Но мисля, че именно той ще спечели наградата през 2019 година. Това ми изглежда сигурно", прогнозира българинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    4 2 Отговор
    "Г-н Стоичков, да сервирам вечерята или да си е*а п*тката майчина?"

    Коментиран от #2

  • 2 160

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голям Слон":

    СЕГА КАТО ПОРАСНАТ 2та МИЛИОНА "РОМЧЕТА" Бог да ни е на помощ, всичко извън големите градове ще бъде обсаждано, пребивано изнасилвано - като в средновековието
  • 3 Материала дава добри спортисти

    2 0 Отговор
    Живях в Испания -91 - 98 и този беше най-големият простак който бяха виждали, така че тук да не го поставят на пиедестал