Last news in Fakti

6 Декември, 2018 01:00 1 519 3

Алегри: Роналдо заслужаваше "Златната топка"

  • алегри-
  • роналдо-
  • златна топка-
  • ювентус-
  • модрич-
  • мотивация

"Сега той е още по-мотивиран да я спечели с екипа на Ювентус", разкри специалистът

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че Кристиано Роналдо е бил пренебрегнат в гласуването за “Златната топка”. Португалецът остана втори след бившия си съотборник в Реал Мадрид Лука Модрич, но Алегри е на мнение, че именно Роналдо е заслужавал най-много наградата на “Франс Футбол”.

“Разочароващо е, че Роналдо не получи “Златната топка”, защото постигна много с Реал Мадрид. На световното първенство Португалия можеше да стигне по-далеч. Сега Кристиано е изключително мотивиран следващата година да заслужи наградата с екипа на Ювентус”, каза Алегри.

Специалистът коментира и предстоящото дерби с Интер. “Очаква ни вълнуващ сблъсък срещу много силен отбор. Ние сме в добра форма и няма от какво да се притесняваме. Водим в класирането, а Интер е на трето място и се справя много добре от началото на сезона. “Дерби д’Италия” винаги е специален мач, пет от пет по скалата за трудност. Мауро Икарди? Отличен централен нападател, но аз съм щастлив с футболистите, с които разполагам в Юве”, каза Алегри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    11 7 Отговор
    вярно е
    роналдо е феномен
    пич от всякъде
  • 2 Амсалак

    5 1 Отговор
    Който и да е друг я заслужава от номинираните , само не и този които я спечели
  • 3 Салим

    0 1 Отговор
    ТАКА Е, МНОГО ТОЧНО! АЗ СЪМ МУ ГОЛЯМ ФЕН И МИ СЕ ИСКА. ДА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНАТА ТОПКА ДО ГОДИНА! ЗАЩОТО Я ЗАСЛУВАЖА? НА ВЕЛИКИЯТ, КРИСТИАНО РОНАЛДО Е! НАЙ ДОБРИЯ МАКАР ЩЕ Е И НА 33 ОТИВА 34 АЗ ВЯРВАМ В НЕГО! 💖💖