Last news in Fakti

6 Декември, 2018 14:35 1 455 8

Звезди на Сити тръгнаха с влак на мач, но... (ВИДЕО)

  • манчестър сити-
  • влак-
  • пътуване-
  • спиране-
  • уотфорд-
  • пътуващи-
  • гняв

Останалите пътуващи останаха изключително недоволни от принудително спиране

Играчите на английския шампион Манчестър Сити тръгнаха за снощния мач срещу Уотфорд от 15-ия кръг на Висшата лига, спечелен с 2:1 с... влак.

Това обаче не предизвика уважение в хората, които бяха в същия експрес, а напротив - те останаха разгневени. Причината се крие в това, че по принцип въпросният влак не спира в Уотфорд, но този път го направи заради звездите на "гражданите".

Неочакваната спирка ядосала много от пътуващите, които потърсили обяснение за нея, но отговорът бил категоричен: "Манчестър Сити е купил влака".

"Бързах за бизнес среща в Лондон, когато влакът спря... Бях разтревожен и попитах охраната какво се случва, а той ми отговори, че имало важни хора на борда. Видях, че са футболистите на Манчестър Сити и отново го попитах как така те спират влака, а той ми отговори, че буквално са купили влака...", написа в социалните мрежи гневен потърпевш от ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    3 2 Отговор
    Имаш хубави .. бързи влакове .. ползват ги всички ...
  • 2 Гост

    6 1 Отговор
    Ама не всички слизат там, където си поискат. И там има равни и по-равни.
  • 3 Трезвеник

    4 2 Отговор
    Сити спестяват от транспорт за да спазят "Финансов феърплей".
  • 4 гост

    6 2 Отговор
    Е чак пък толкова проблеми за едното спиране за 2мин, вероятно е наваксал после с ускорението и си е пристигнал в уреченото време. Това гейче с бизнессрещата и невероятното забавяне за една спирка да се пробва да ползва кола да го видим тогава с колко ще закъснее, а ако е пък много смел да дойде у нас и да се качи на БДЖ. Последното ми пътуване беше придружено от 2.5ч чакане на пловдивската гара, под навес, който имаше само по един кв.м. суха част, която не течеше и кондуктора ме успокои, че предния ден закъснението е било над 3ч. Хайде да дойде у нас и да прави проблем за 2мин.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Преди години в северна Англия прекачвахме от един влак за друг. Некадърен местен служител ни прати на грешен перон. Когато нашия влак дойде, трябваше да тичаме към правилния перон - аз с два големи куфара и жената с тригодишното дете на ръце, първо нагоре по стълбите на надлеза, после надолу и към влака. Машиниста прекрасно всичко виждаше. На няколко метра от вратата той я затвори и тръгна. Върнахме се на касата да презаверим билетите. Трябвало да купим нови, защото сме били изпуснали влака "по наша вина". Машиниста бил тръгнал, защото гонел разписание. А ти си драскай тук, да те у нихилиста нещастен.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Зорлем

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Само, който не е "живял" с британските железници може да каже нещо хубаво за тях. Не става дума да си пътувал един път Лондон-Манчестър, а да си ходил всекидневно на работа примерно месец-два.
  • 7 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    И какво общо има твоето препускане с това влак да спре на спирка? Аз казах, че те са си точни и вероятно е наваксал спирането с по-висока скорост. Хайде ти се га си представи, че и мен ме чака семейство докато ползвам БДЖ и аз си изпускам връзките и планиране на пътуването е невъзможно, затова се налага да взема влак от предната вечер и да престоя на гарата или в хотел, понеже не може да се разчита, че влакът ще пристигне дори приблизително около зададеното време. Преди да плюеш прочети какво съм написал и се замисли дали е в разрез с твоето.

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Ами именно общото е че можеше да ни изчака 5 секунди и после да навакса.