1 857 2

Бивш национал: Жена ми тичаше вместо мен!

Щефан Кислинг не обичал интензивните тренировки

Иво Стойнев

Бившият капитан на Байер (Леверкузен) Щефан Кислинг призна, че по време на активната си професионална кариера често не е изпълнявал индивидуалната програма, която му е била спускана за тренировки, като в някои случаи съпругата му го е спасявала.

“Никога не съм давал на 100 процента от себе си в тичанията от подготвителния период. Нито веднъж”, похвали се 34-годишният бивш немски национал в интервю за “Шпорт Билд”.

"На тебе ти дават един часовник, с който тичаш по време на индивидуалната работа в паузите. И този часовник записва абсолютно всичко. Но моята съпруга е много спортна натура. Тя тичаше няколко пъти вместо мен и то тя го правеше с ритъм като на треньор по лека атлетика. Почти каквито са моите специфики на тялото. Така че нито един път при преглеждането на записите на часовника лекарите и треньорите по физическа подготовка не хванаха някакъв дисбаланс или съмнения, че не съм аз”, разказа Кислинг.

Бившият нападател прекрати кариерата си през миналото лято и в момента е помощник на спортния директор на Леверкузен Руди Фьолер.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ний го знайм туй нйещо
  Отговор
  1 06:51  07.12.18
  От нетичане един футболист може да заприлича на Барбито + лигавене и излежаване до басейна - завършен Барби
 • Цецо
  Отговор
  2 11:34  07.12.18
  Това е доказателство, че футболът не е само тичане... трябва и акъл! Този беше чудесен футболист! :)

Напиши коментар:


Публикувай