1 386 6

Гонзо: Люпко си плю на авторитета на стари години

"Не знам защо прие работата в ЦСКА", заяви "синята" легенда

Бившият старши треньор на Левски Георги Иванов е останал много разочарован от факта, че Люпко Петрович е приел да работи като консултант в ЦСКА.

"Изненадах се, че отива в ЦСКА. Според мен, нямаше нужда от тази работа. На стари години да си плюеш на авторитета... Без да го обиждам, много го уважавам. Той винаги ще бъде уважаван от всички левскари. Аз просто не бих постъпил така. Вижте нормално е да се допускат загуби. Левски ще се оправи, трябва да се прояви търпение към треньора. "Синята" публика заслужава да гледа силен отбор. Нормално е да има по-малко хора на стадионите. За мен тимът трябва да има солидна основа от футболисти, които да играят от по-дълго време в отбора и да са истински левскари.

Другото много важно нещо е липсата на лидер. Трябва човек, който да поведе отбора, да го избута на върха. Левски има дупки в селекцията. Не говоря за една-две. Трябват му 13-14 класни играчи, от които всеки да може да поеме отговорност. Когато намерят това, тимът ще е там, където трябва. Харесвам всички българи в Левски. Не може да има 18 чужденци и трима българи. Добрият футболист е този, който може да издърпа отбора в тежко положение. Хората искат да виждат, дори Левски да не печели всеки мач, поне да играе красиво и всеки мач за победа. Това е в ЕГН-то на Левски.

Не съм запознат с работата на Павел Колев. Той ми е приятел повече от 20 години и му пожелавам успех. Ако някой смята, че с неговото идване нещо ще се промени с магическа пръчка, много се бърка", каза Гонзо пред "Канал 3".

България

Още по темата

 • Люпко Петрович отговори на Гонзо

  Люпко Петрович отговори на Гонзо

  Новият главен консултант на ЦСКА Люпко Петрович даде повече яснота какви функции ще изпълнява в тима и анализира равенството 1:1 в дербито срещу ...
  7.12.2018
  1 970
  6

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Само ЦСКА
  Отговор
  1 17:00  06.12.18
  Тоя па Осмокласника с основбото образование и косматите вежди ще дава мнение относно Любко Петрович!!
 • УефскИ
  Отговор
  2 17:03  06.12.18
  Измуча гошко в мрака, на Любко на малкият пръст неможеш да стъпиш!
 • 3 21:39  06.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • дядо Йоцо гледа
  Отговор
  4 09:18  07.12.18
  Гоше, аз ще ти кажа защо Люпко Петрович прие работата в ЦСКА, елементарно е, за пари, няма вечни приятели има вечни интереси, когато ти дават добри пари, отиваш при новия ти работодател, не забравяй, че Люпко преди години беше треньор и на Литекс, а Мъри Стоилов, спомняш ли си колко години изкара в Литекс, така че всичко на този свят се прави за пари, спомни си историята на братята Даслер/Адидас и Пума/, ако не я помниш я потърси в нета, всичко е за пари, брат брата продава за пари?
 • Litex
  Отговор
  5 12:13  07.12.18
  Дедо Люпко винаги е казвал, че в България ще работи само в Левски и Литекс. Не си наруши обещанието.
 • цЕсКи лЕсЕкА
  Отговор
  6 09:14  09.12.18
  Ти защо отиде другаде,защо не си седя в Левски до живот?!?!? Човека е професионалист и приема оферти за работа. А ма тука нали сте тесногръди та сакън да не иде другаде. Я си го приберете на Герена там да си гукате на по ракоийка тцтцтцтцт

Напиши коментар:


Публикувай