7 Декември, 2018 12:29 1 327 0

Почетино е цел номер 1 на Манчестър Юнайтед

  • почетино-
  • манчестър юнайтед-
  • цел-
  • смяна-
  • треньор-
  • тотнъм-
  • моуриньо

Ръководството на "червените дяволи" иска аржентинецът да замени Моуриньо

Ръководството на Манчестър Юнайтед има само един фаворит за поста на Жозе Моуриньо и това е мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино. Според "Сън" изпълнителният вицепрезидент на "червените дяволи" ще направи всичко възможно да докара аржентинеца на "Олд Трафорд" през лятото. Изданието добавя, че това може да струва на клуба около 40 милиона паунда, въпреки че Юнайтед може да си спести голяма част от компенсацията на Моуриньо, при положение, че отборът не завърши в топ 4 и не се класира за Шампионската лига.

Английският гранд обаче ще има сериозна конкуренция за подписа на Почетино в лицето на Реал Мадрид. Аржентинецът отказа на "белите" през лятото, но след края на сезона отново ще бъде ухажван от Флорентино Перес.

Преди началото на кампанията Почетино подписа нов петгодишен договор с Тотнъм, но след това остана разочарован от това, че ръководството не го подкрепи с нито едно ново попълнение. Това дава известни надежди на Уудуърд, че може да убеди Почетино да потърси друго предизвикателство. Преговорите с Даниел Леви обаче ще бъдат доста трудни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА