10 Декември, 2018 09:58 947 1

Лудогорец не срещна трудности срещу Славия

  • лудогорец-
  • славия-
  • кешерю-
  • моци

Моци и Кешерю вкараха головете за победата с 2:0

Шампионът Лудогорец победи у дома с 2:0 Славия в мач от 19 кръг на Първа лига. Тимът на Антони Здравков доминираше на терена в Разград и логично стигна до успеха, който дойде с попадения на Козмин Моци и Клаудиу Кешерю. С победата Лудогорец събра 48 точки и е на върха в класирането. ЦСКА е на втора позиция с 42, а Левски е трети с 41. Славия заема десетото място с 21 точки.

Марселиньо, Димо Бакалов и Швиерчок бяха близо до попадение през първия половин час от срещата, но и в трите случая топката профучаваше покрай гредата. В 38-ата минута все пак дойде голът за Лудогорец. Козмин Моци засече с глава центриране от корнер и не остави шансове на Стергиакис.

В началото на второто полувреме Марселиньо отново бе близо до гол, а Славия отвърна с удар на Галин Иванов, който бе близо до целта. В 55-ата минута Швиерчок бе съборен в наказателното поле на Славия, и реферът посочи бялата точка. Клаудиу Кешерю бе безгрешен и оформи крайното 2:0.

"Белите" се опитаха да се върнат в мача, но на няколко пъти Галин Иванов не успя да преодолее Ренан. Гол на Швиерчок бе отменен заради засада.

Последният шанс се откри пред Славчо Шоколаров, но Ренан се намеси и изби топката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.