Last news in Fakti

10 Декември, 2018 11:57 1 056 2

Милан се отказа от Ибрахимович

  • леонардо-
  • милан-
  • ибрахимович-
  • фабрегас-
  • челси-
  • ла галакси

В плановете на "росонерите" попада Сеск Фабрегас

Спортният директор на Милан Леонардо призна, че Златан Ибрахимович няма да се върне в тима. Очакваше се шведът да подсили “росонерите” от януари, но преди няколко дни преговорите между двете страни се провалиха.

“Ибрахимович няма да премине в Милан. Той е дал дума, че ще подпише нов договор с ЛА Галакси. Обмисляхме негово завръщане, той също прецени плюсовете и минусите, но в крайна сметка реши да изпълни обещанието си. Златан винаги е казвал, че ако от Галакси удовлетворят исканията му, ще остане в САЩ. Това и се случи. Да, би било емоционално да го видим отново в Милан, но това е невъзможно”, обясни Леонардо.

Той хвърли светлина около шансовете на клуба да привлече и друго голямо име - Сеск Фабрегас. Халфът на Челси е резерва на “Стамфорд Бридж” и трансфер в Милан изглежда добро решение за него.

“Възможно е. Коментирали сме темата, но все още не сме взели окончателно решение”, беше коментарът на Леонардо.

Бившият полузащитник похвали закупения за 35 млн. евро от Фламенго Лукас Пакета, като каза, че в негово лице Милан вече притежава изключително обещаващ футболист, който може да свърши отлична работа още този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сладур

    1 0 Отговор
    Едно от моите момчета,е намерило по доброто решение...!!!
  • 2 Рунцайс

    1 0 Отговор
    Милан ,са цял живот добре,няма да ги мислим....!