Last news in Fakti

10 Декември, 2018 12:57 2 245 10

Домусчиев: Аз съм виновен за проблемите в ЦСКА и Левски

  • домусчиев-
  • цска-
  • левски-
  • проблеми-
  • селекция-
  • съдии-
  • лудогорец

"Съдиите свирят за "сини" и "червени", заяви собственикът на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, е категоричен, че Левски и ЦСКА не трябва да търсят причина за неуспехите си извън техните клубове. Бизнесменът обясни пред Канал 3, че съдиите ще започнат да свирят тенденциозно за "сини" и "червени", тъй като са поставени под натиск.

“Клубовете с претенции и по-голяма фенска маса, винаги търсят вината извън клуба. Домусчиев е виновен за всичко. Затова, че там е объркана селекцията, треньорът е объркал нещата и, че не се инвестира в развитието на клубовете. Искам да попитам колко пари са инвестирали в стадионите и тренировъчните си комплекси Левски, ЦСКА и държавният Берое? Къде точно са им проблемите? Колко пари са инвестирали за децата? Проблемите са им при тях самите. Така, че да си ги намерят! Нали гледахте последния мач на Левски. Чист гол не зачетоха на Етър. Миналият мач каква дузпа дадоха на Левски?", започна Домусчиев.

"Сега аз трябва ли да нападам Спас Русев и да го обвинявам за всичко, включително и за съдиите? Реферите ще започнат да свирят тенденциозно за Левски и ЦСКА, защото са поставени под натиск. Това мен не ме интересува, защото тази тема не е важна. За мен е важно отборът ми да играе добре и да има добра селекция. Доволен съм от работата на Тони Здравков с наличния потенциал, с който разполага. Докато се справя добре, ще бъде треньор", добави собственикът на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан

    7 6 Отговор
    Моя милост е от Ботев Пловдив и малко злорадствам че Левски и ЦСКА ги режат и от години са с калъфките, защото преди ВСИЧКО беше за тях, бази, пари, федерация, и ПОДПИРАНЕ , ама яко подпиране, само Наско Сираков е изкарал над 20 ДУЗПИ за сезон, да не говорим за сателитите на ЦСКА, НО г-н Домусчиев когато НЯМА ФЕЪР ПЛЕЙ резултата е плачевен в международните мачове, а инвестициите в децата при вас са 1 или 2 българи в състава като за Светльо Дяков се съмнявам, ЧЕСТНОСТ СЕ ИСКА не лакърдиите на Венци Стефанов или егото на тоя или ония.

    Коментиран от #5

  • 2 Иванчо

    12 9 Отговор
    Кире гела, дето се подбарва с Бачи Бочи, в някакъв момент ще се сгромоляса рязко, както винаги се случва с такива придворни шутове. А тогава и селското му отборче ще се върне там, където му е мястото - на село. И такива примери бол.
  • 3 Гост

    22 1 Отговор
    Тука футбол няма,има Еврофутбол и уредени мачове
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 От Пирдоп

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стефан":

    ,,Твоя милосст" май е забравил паричките Цветан Василев и КТБ! За малко и стадион да ви направят ( с чужди парички)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Наркоман зализан

    3 2 Отговор
    шмрък, ти инвестира 4 млн. лв държавни пари в Разград. Шмрък! Голяма частна инвестиция с държавни пари. Шмрък! В българският ти отбор играят 1.5 българи. Шмрък! Абе, верно ти кога ще си платиш 58 млн. лв. на държавата заради БМФ? Просто питам...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ssaev

    1 2 Отговор
    Дали си проблем на Левски - не знам. За ЦСКА съм сигурен. Де ти трябваше човек за прословутя ти екип и отбор - все от ЦСКА го взе. Само няколко имена: Спас Джевизов, Методи Томанов, Ради Здравков, Галин Иванов, Емо Гъргоров, Иван Стоянов, Антон Недялков. Възползва се от финасовите трудности на школата и отмъкна без усилия няколко таланти от нея. Не си спомням Лудогорецда е ощетяван в мачовте си с ЦСКА така, както армейците. Дане говрим за съдиим йито галят отбора ти с перце, а на "червените" смъкват кожата. Най-драстичните случаи? Моци срещу Николич (накаут) и Моци срещу Каранга (симулация като в театрален номер). ЦСКА плаща милиони за базите си, на теб държавата ти "изсипа" 3 милиона за такава! А колко национали даде на България? Един! Плюс един "български бразилец".
    И ми развиваш велики теории ден след ден. За фирмения си проект, повече вреден, отколкото полезен за българския футбол...