Last news in Fakti

11 Декември, 2018 12:57 5 906 41

Бивш национал към Григор: Защо си толкова надут?

  • лукаев-
  • корени-
  • националист-
  • въпроси-
  • надут-
  • димитров-
  • тренировки-
  • българия

Радослав Лукаев нападна остро най-добрия български тенисист

Бившият национал по тенис Радослав Лукаев нападна Григор Димитров във “Фейсбук”. Причината за писмото е решението на най-добрия ни тенисист да не поддържа контакти с никого от бившите състезатели. Когато Григор бил малък, баща му най-често се обръщал към Лукаев да играе със сина му. Но след като станал голяма звезда Григор се скрил в имението си в Монте Карло.

Ето какво написа Лукаев до Григор Димитров:

“Гришо, пиша ти тук, защото така реши да не искаш да имаш контакт с никой от бившите тенисисти на България, защото ти сам избра така да бъде. Говориш, че си националист, който милее за държавата и се гордееш да се състезаваш под БГ флаг. Когато беше малък баща ти търсеше начини да ти помага да се развиваш и когато най-много имаше нужда да играеш с някой баща ти се обръщаше към мен. Можеш ли да отговориш защо след като стана голяма звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и баща ти да обяснява, че никой не трябва да има връзка с теб и тренираш там изолиран, а не го правиш в България? Ти по този начин караш много други българи, който се занимават с този спорт, да последват твоя пример и да бъдат надути като теб ,даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш какъвто уж искаш да бъдеш и България да се гордее с теб? Ти по никакъв начин не помагаш на българския тенис за мен, защото ти на нито един турнир, на който си бил, не си изявил желание да тренираш или загряваш с друг българин и така ли те научихме, когато беше на 15-16год. Кога човек като теб е направил нещо, което да не е свързано с пари и само защото твоя екип ти напълни главата че БФТ и държавата не са ти помогнали по никакъв начин. Омръзна ми да чета и слушам глупостите какъв националист си, а в същото време нямаш една седмица тренировки в България, където децата да се докоснат до теб и твоите фенове да те видят. Толкова ли в България няма хора с който не можеш да работиш и помагаш на тенис средите? Един пример ще ти дам - Yves Allegro беше спаринг-партньор на Роджър Федерер, после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швейцария и до ден-днешен Федерер тренира на Националния тенис център. Кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова? Много се радвам за твоите успехи, но не си човека, за който се представяш, а използваш държавата за личните си цели и манипулираш медиите."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аг08

    60 9 Отговор
    Гришо -Дришо! Отдавна съм го казал!
  • 2 гост

    70 8 Отговор
    Защото България не е Швейцария, затова. Григор избягва феновете си. Пред 3г. беше дошъл в Хасково и понеже там бързо се е разбрало, че тренира на корта, хората се събират да му се радват, а той си хвана сака и избяга на кортовете в Димитровград, за да не го усетят. Ако е горд със страната си, то той няма право да откаже домашен турнир пред домашна публика, а той го прави системно, което е крайно разочароващо. Ако ще и номер 1 да стане след някоя година, то той ще си остане същия човек и няма да има уважението на хората. Уважение се печели когато се раздаваш и дори и да паднеш на корта, публиката може да те носи на ръце и да си най-големия в техните очи, да са горди, че си от техния град. Съседът ми още си държи негов плакат на вратата, но й той е разочарован, че не може да го гледа в София, а други големи имена са доволни, че ще дойдат у нас, но не и той. Срамно е това отношение.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тост

    62 7 Отговор
    Не го харесвам като човек и като тенисист.Егоист и надувко!
  • 5 Иван

    49 7 Отговор
    Браво на Радо ! Дришо от Гасково = Родоотстъпник !

    Коментиран от #15

  • 6 smeh

    23 35 Отговор
    Аз пък не мога да разбера откъде това цялото разочарование. Гришо си гони неговите интереси и не го вълнува какво мислят по негов адрес сънародниците ни. Може и да е защитна реакция, защото ние винаги сме на страната на по-силния докато бие, и плюем когато пада. Оставете го да се развива, както намери за добре и гледайте как Вие да си подобрите положението. Това, че някой от "нашите" побеждава, нито ви слага хляб на масата, нито ви сипва гориво в резервоара.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гист

    34 8 Отговор
    снешник, който си публикува скъпите парфюми в нета, оази боже сляпо да прогледне, но не знам защо ни пълнят главите с един такъв човек
  • 9 Плевен даге

    36 9 Отговор

    До коментар #6 от "smeh":

    Щото е измекяр тоя,щото като стане време за купа Дейвис и все е контузен тоя каун,а следващата седмица си цъка по турнири разни,щото преди години когато го избраха за спортист на България,му подариха джип Volvo и с баща му реваха,че не бил автоматик и т.н и т.н.И още има,ама не ми се пише.С две думи кофти тип.
  • 10 mon4o

    18 5 Отговор
    Aз много го подкрепях до момента в който се раздели с Маша. Тогава осъзнах че нещо не е наред с това момче. Сега ми е все едно кога бие или го бият . живота си е негов.

    Коментиран от #37

  • 11 мдаа

    20 16 Отговор
    ВЯРНА Е ПРИКАЗКАТА ЗА АДА И БЪЛГАРСКИЯТ КАЗАН. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

    Коментиран от #31

  • 12 Vojda

    12 10 Отговор
    Гришо е пълен некадърник и по произход е "римлянин".
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 фактите

    33 2 Отговор
    След 2010 до 2016 Дришо е получил от държавата България над половин милион лв. Точната сума е 583 470 лева!!! След това до 2018, колко е взел нямам инфо, но е взел доволно ! Това е най-финансирания еднолично спортист ! Същият този знаете, какво каза отново преди дни, че не иска да играе на "частен турнир" в София ! Аз не очаквам хадковския тарикат да направи, каквото и да било за България освен, ако не му платят дебело и щедро ! Убеден съм обаче, че живота си знае работата и затова не му "връзва" в тениса ! Това и проблема с "любовта" му към стари жени го довършват ! Просто спрете да го величаете и да му обръщате внимание !
  • 15 племе дивашко сме

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Иване а ти от къде си бря, от Иваново или Петканово? Разбирам угорчението на хората от Григор, аз също съм разочарован но не съм злобар като тебе! Че едва ли не и да убиждам всички хора от града на Григор! А понеже 80% от Българите са ей такива дребни и мръсни душици като тебе, за това сме на тоя хал! Само Българин може да изпитва към друг Българин такава животинска злоба и завист! И в края на краищата това какъв е Григор на него му все тая вие какво мислите за него, може да му пръдните само на махалката! И да си идваше в БГ пак щеше да има недоволни, българина вечно е кисел и недоклатен! Айде със здраве от село Иваново
  • 16 от Хасково

    14 20 Отговор

    До коментар #7 от "Плевен даге":

    Дали е смешник все тая, кара поршета в Маями, обикаля света, живее добре, наслаждава се на живота далеч от завистливото и пидирастко племе което живее в БГ, а ти си стой на Плевен яж трохите
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 дааа

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Плевен даге":

    Ами да понеже педерастите ги трият от факти, за това в Плевен са пидирасти хахахаха
  • 19 НЕ НАРОД А МЪРША

    14 6 Отговор
    ....мислех да не пиша ама няма как да остана равнодушен след този коментар.Браво на Радо...мн ама мн точен коментар,дришо/даже няма да го пиша с главна буква/ е най-големия кл.тор на България след оня зализания дупедавец барби/ и него с малка буква/.Няма такива помяри и 2мата,но Радо е прав в този живот всичко се връща.....за това на дришката не му върви сега....и едва ли ще достигне до миналото си ниво.
    -Гледал си целите.....а бре хора едно е да си гледаш целите,друго е да си дойдеш,поне един път в годината, до родното място,да зарадваш малко българските деца,да поиграеш малко тенис пред родна публика(купа Дейвис) малко така да покажеш че НАИСТИНА уважаваш този народ,па тя нека програмата пак да ти върви.Едва ли ще ти се обърка толкова с 5,6 дена.Да,ама не,нали трябва да смучим овисналия кл.тор на Николчето докато попръцкваме на верандата в Монако.....
    дришо===пу.ю си и това е...и никой не се съмнява в това,вече.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гришо

    11 14 Отговор
    Боже прости им на тези изроди, които всяват само злоба! Вие сте кръгли нули ама баш кръгли, поне държете тази злоба в шибаните си лайняни душици! Всеки има право на личен избор в живота си и всеки си носи отговорността съответно, обаче на вас ако не ви е гриши крив, ще ви е крив Тиквун, ако не е той, ще ви е крив чепа, ако и той не е крив , ще ви е криво времето и сезона, все нещо! Гришака може да е всякакъв но прослави България, вие кво направихте цървули такива? Освен да славите чалгата и вип брадър друго правите ли?

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 FUCK OFF

    8 2 Отговор

    До коментар #21 от "гришо":

    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА БРАТО
  • 24 Шоо

    12 2 Отговор
    А, ще тренира в България. Да пада и на тренировките от българи тука, много ще му дойде.
  • 25 Hinkel

    3 0 Отговор
    браво!!!
  • 26 име

    11 2 Отговор
    гледай божинов и не питай за гришо . просто са лика -прилика. до тях е и благо.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 5555

    16 1 Отговор
    Гришко,евала че си успял....но това момче е право че не си истински.Не лъжи,Гришко.Не си патриот.Не ти дреме за българския тенис,за България.Няма да те съдя за това,твой си е избора.Само те моля да си истински,да си кажеш че не милееш за Родината си...и че ще се появиш само срещу тлъста сума или по някоя реклама....пак за пари.Обличай си розовата тениска и....прав ти път.Няма да тъжа за теб.
  • 29 Отвратен

    13 0 Отговор
    МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР, НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ ОТ КЪДЕ СИ ПРОИЗЛЯЗЪЛ!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 наблюдател

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "мдаа":

    Вярно е, че българина е пълен с комплекси и ненавижда успеха на другиго. Още по-вярно е, че общото чувство за завист поражда колективизъм
    Защо бе народе мой си толкова примитивен, че при всеки отдал ти се случай, оценяваш достойнството на друг/и/ по толкова унизителен и недостоен начин.
    И както автора е казал..." Не сме народ , а мърша " !
  • 32 Дел Потро

    3 1 Отговор
    Лукаев нещо си се объркал, да си копал царевицата на село с Дришо - не , да си брал доматиту с дядя му на село - не , да си продал две крави и едно прасе за първата му ракета - не , да си му пращал буркани с месо в Монте Карло и тука не , нито си държал краката на Шварценегер бившата му приятелка докато я нафтрбасва. Е тогава какво очакваш да те покани на бяло сладко в огромния апартамент цели 45 квадрата в Монте Карло - не няма да стане. Дришо е селянин от класа в изолация така че добро от него няма да видиш същински Пинокио малко дървено човече, сега разбираш защо живее в стана кръстена на Татко Карло или по нашенски Джепето, но забравяш най-важното Wilson да измислят сгъваема ракета та да не им ги троши толкоз много а и ще се побира у заднио му джеб. :)
  • 33 За такива баща ми казваше

    6 0 Отговор
    : " Надува се като наяла се въшка ! "
  • 34 преминаващ

    0 1 Отговор
    Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
  • 35 чичо

    2 1 Отговор
    Не си спомням някой да не е оплют.То не беше Гришо,Нешка,Ицо......Е, поне в оплюването сме напред,направо сме велики.Прав е Апостола-НАРОДЕ????
  • 36 регент

    1 1 Отговор
    Хайде пак, да преместим проблема, от болната глава, на здравата.

    Кой, до момента, е най-добрия български играч, на тенис в света?

    Отговор : Грегор Димитров!
  • 37 светулката фори

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "mon4o":

    Той, като беше с Шарапова ,ти ,да не си му светил, с восъчна свещ в спалнята?
  • 38 джокович

    2 2 Отговор
    Много философи,драскачи и кусурджии,ясно защо, не иска Гришо, в тази компания мизерници.

    Много малко са, успелите като Гришо.
  • 39 FUCK OFF

    3 0 Отговор
    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА БРАТО
  • 40 джокера

    2 1 Отговор
    Браво Пич,тази шляхта ,на която, всеки и е виновен, с тази" тояга".
  • 41 Стефан

    0 0 Отговор
    Пази боже сляпо да прогледне!Хора които не уважават учителите си помогнали им да станат нещо не просперират!Браво за хубавата статия!Гордоста е голям грях!Но ще спомена нещо важно!Има треньор в България който ще му помогне.Като доказателство ще кажа в тениса УДОБНИ ТОПКИ няма!!!Григор връща удобни пасове!Има три части на една тренировка!Но трябва да си можещ треньор научен от твой учител ГОЛЯМ МОЖЕЩ треньор!Никой чужденец няма да позволи българин да е в десетката на световната класация!Грешката на Григор е че вече няма корен!Дърво без корен!