15 Декември, 2018 15:03 1 666 0

Стоянович иска Бандаловски в Левски

  • стоянович-
  • левски-
  • берое-
  • ботев пловдив-
  • фенове-
  • бандаловски-
  • юсеин

Отношението на феновете към бившия играч на ЦСКА може да спре трансфера

Покрай информациите за интерес на Левски към някои от най-добрите футболисти в Първа лига вече изплуват и конкретни имена. Близки до треньора на "сините" Славиша Стоянович разкриха, че сред тези, които са му направили най-силно впечатление, е защитникът на днешния съперник Берое Иван Бандаловски. Роденият в Сърбия специалист е оценил национала като изключителен биткаджия, а възможността да играе с успех и като десен бек, и като централен защитник, в момента го правят идеален за зимно попълнение на "Герена", пише "Меридиан Мач".

Проблемът е, че много от феновете на Левски изпитват доста негативни чувства към юношата на клуба, който навремето избяга от школата, за да отиде във Фейенорд, а след това игра за ЦСКА и Литекс. Последното напрежение между Бандата и агитката ескалира по време на баража за участие в Лига Европа с Верея през 2017 година. Тогава защитникът бе замерен с кен от бира, който той демонстративно надигна на терена и с жеста си вдигна медиен шум по целия свят. Точно затова Стоянович е бил запознат с рисковете от подобен трансфер.

В същото време от Левски са готови да влязат в битка с Лудогорец за подписа на Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив). От "Герена" още през лятото правеха сондажи за привличането на халфа, а сега са готови да пратят писмена оферта на "жълто-черните" за бившия младежки национал, който е сред любимците на треньора на "орлите" и доскорошен селекционер на тима ни до 21 години Антони Здравков.

"Не виждам защо темата със Серкан трябва да се преекспонира. Имаме 3-4 оферти за него, но няма как да разкривам имената на клубовете, с които контактуваме. Ясно е, че едното предложение е от Ботев, който иска да го задържи. Той няма договор с Лудогорец. Друго няма какво да ви кажа", коментира агентът на футболиста Милен Георгиев.

От Ботев също потвърждават единствено за своето предложение към 23-годишния талантлив играч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА