Last news in Fakti

16 Декември, 2018 09:54 1 713 0

Славиша Стоянович намекна за оставка

  • стоянович-
  • левски-
  • русев-
  • среща-
  • оставка-
  • криза-
  • берое

Треньорът ще проведе съдбоносна среща със Спас Русев

Треньорът на Левски Славиша Стоянович намекна, че ще подаде оставка. Това се случи веднага след загубата с 1:2 от Берое в последния кръг за тази година в Първа лига. Словенецът ще проведе среща с ръководството днес, след която ще стане ясно неговото бъдеще.

"Аз съм треньор, който има достойнство и знае какво трябва да направи в тази ситуация. Ще имаме среща с ръководството. Ще чакам отговори от тях, както и те от мен за тази ситуация, в която сме. Ще поговорим защо се стигна до тук", каза Стоянович.

"Последният месец и половина предвещаваше това, което ще се случи. Имаше играчи, които не успяха да се възстановят от контузии, а това попречи на подготовката им. Не търся грешки в другите, нито алиби в това, че не съм провел подготовка, нито съм довел играчите, които искам. Ще поговорим с ръководството. Отчетът ми ще е готов", каза още словенският треньор на "сините".

"Нямаме самочувствие. Ние сме Левски и трябва да намерим решение в тази ситуация. Длъжни сме да го направим заради феновете, които днес бяха тук и ни подкрепиха. Ще видим какво ще се случи утре, а след това ще мислим за новите футболисти и тези, които са тук. Ситуацията не е приятна за мен и феновете", каза още Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА