17 Декември, 2018 13:27 1 606 2

Макенджиев: Не исках да си ходя от Черно море

  • макенджиев-
  • черно море-
  • раздяла-
  • преценка-
  • треньори-
  • напускане

"Нямам никаква представа къде ще продължа", заяви националният страж

Бившият вече вратар на Черно море Благой Макенджиев разкри, че не е искал да напуска клуба. Преди дни от Варна обявиха, че двете страни се разделят по взаимно съгласие, но явно не е точно така.

"Все още нямам яснота къде ще продължа кариерата си. Евентуално тези дни ще започна да мисля по въпроса. Така прецениха треньорите, че нямат нужда от мен и пожелаха да се разделим. Аз не съм имал намерение да напускам. Пак казвам, така прецениха треньорите. Аз се съгласявам с тяхното решение. Това са нормални неща във футбола. Изкарах добри години в Черно море. Нямах никакъв проблем", коментира пред "Тема спорт" Макенджиев.

"Мирно и кротко стана всичко. Засега никой не ме е търсил, за да мога да коментирам варианти за себе си. Ако някой го направи, ще мислим, ще говорим. Живот и здраве моето желание е, ако може, да изляза някъде навън. Но нещата не зависят само от мен. Засега няма нищо конкретно. Тепърва ще има развитие”, добави националът.

Очаква се в най-скоро време Ботев (Пловдив) да излезе с оферта към стража. Както е известно, “канарчетата” няма да задържат Иван Чворович. Наскоро титулярят Даниел Кайзер подписа нов договор, но въпреки това се очаква да бъде продаден. Вариант пред поляка е Лудогорец.

Както е известно, освен Макенджиев Черно море освободи и Атанас Зехиров. Опции пред него са Славия и Етър. Наставникът Илиан Илиев обяви, че двамата не попадат в плановете му за бъдещето на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гиби

    1 0 Отговор
    Добър вратар , но допуска много левашки голове .